Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

La Cerdanya contra la Covid-19

Cerdanya
El sector serveis de la Cerdanya contra la Covid-19

El Sector Serveis demana que es garanteixi la mobilitat per a les activitats esportives i de lleure de les escoles de Catalunya. A més de recuperar la fórmula de confinaments quirúrgics


El passat dissabte a la tarda, l’alcalde de Puigcerdà, Albert Piñeira, es va  reunir amb els representants d’Empresariat Cerdanya. A més de les associacions d’Hotels i Allotjaments Turístics, Bars i Restaurants de Cerdanya, Cuina Pirinenca, Comerç de Puigcerdà i el Grup d’Activitats Turístiques de Cerdanya.

Empresariat Cerdanya i totes les associacions i empreses que en formen part s’han adherit al manifest. El qual va quedar aprovat el 14 de gener per alcaldes/esses i presidents/es dels consells comarcals del Pirineu i l’Aran.

Durant la trobada també s’ha plantejat demanar que es garanteixi la mobilitat per a les activitats esportives i de lleure de les escoles de Catalunya. També demanen que es recuperi la fórmula de confinaments quirúrgics. Des de les 6 h del dilluns a les 22h del dijous i de les 22h del dijous a les 6h del dilluns, permetent la permeabilitat entre comarques.


El sector serveis de la Cerdanya contra la Covid-19

Tant l’Ajuntament de Puigcerdà com els empresaris de la comarca han refermat el seu compromís amb el territori, l’economia, el benestar i la salut. Demanant a tothom una mobilitat responsable i evitant al màxim la interacció social. Alhora que han expressat la importància de la col·laboració publicoprivada per consensuar les demandes i reivindicacions del territori envers els governs de la Generalitat i de l’Estat.


Si t’ha agradat llegir la notícia El sector serveis de la Cerdanya fa pinya contra la Covid-19. També et pot interessar La Cerdanya contra la Covid-19

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.