Pànxing Cerdanya

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Ajuntament de Bellver crea una audioguia pensada pel mòbil

Cerdanya
audioguia-bellver

Es podrà aconseguir a les oficines de turisme i informació del poble, així com a dos hotels de la vila.

L’Ajuntament de Bellver crea una audioguia pensada pel mòbil presentada en format de targeta que incorpora el guiatge. Mitjançant uns codis d’accés, es podrà escoltar en el nostre telèfon de manera directa. Tanmateix, no caldrà cap registre, ni consum de memòria així com tampoc cap necessitat de baixar-se una aplicació. L’usuari es pot endur l’audioguia a casa, en propietat, per consultar-la sempre que vulgui i tenir un record de la seva visita.

S’hi pot accedir mitjançant la captura d’un codi QR o bé introduint el codi alfanumèric al web indicat a la targeta. Si l’usuari no té lector de codi QR, es pot accedir a la pàgina web indicada en la targeta i es pot capturar mitjançant una funció de càmera que s’activa automàticament.

On podem adquirir l’audioguia?

Podem aconseguir aquesta audioguia de Bellver a un preu de dos euros a l’Oficina de Turisme de Sant Roc i al Centre d’Interpretació del Parc Natural a Talló. A més a més, també la podrem comprar als hotels Bellavista i Bon Repòs. Així doncs, està disponible en tres idiomes: català, castellà i també anglès.

Plaça Major de Bellver de Cerdanya / Oriol Bombardó Rosiñol
Com funciona?

Aquest guiatge virtual de la vila de Bellver funciona amb tots els smartphones moderns. No importa el sistema operatiu que fem servir ni l’aparell que utilitzem. Tan funciona en telèfons intel·ligents com en PC, tauletes o iPad.

La nova alternativa per conèixer el poble que se’ns ofereix, a més, suposa un estalvi de dades important respecte d’altres audioguies disponibles. Amb només 32MB, un 3,2 per cent d’una tarifa mensual d’un GB, podrem gaudir d’un recorregut guiat pels punts més emblemàtics de Bellver i Batllia.

Si t’ha agradat llegir la notícia L’Ajuntament de Bellver crea una audioguia pensada pel mòbil, també et pot interessar La Fira de Sant Ermengol no renuncia a celebrar-se.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.