Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

L’Ajuntament de Puigcerdà impulsa un concurs fotogràfic

Cerdanya
|

Des de les xarxes socials de l’Ajuntament de Puigcerdà, Facebook i Instagram, s’ha impulsat un concurs fotogràfic per fer més entretinguts aquests dies de confinament.

“Jo em quedo a casa!” anima a tothom a compartir la seva experiència d’aquests dies a través de la fotografia.

L’objectiu que s’ha marcat l’Ajuntament de Puigcerdà, amb l’impuls d’aquest concurs fotogràfic és que la població del municipi estigui una mica més entretinguda i seguir animant-la que es quedin a casa.

El concurs s’ha dividit en tres categories segons l’edat del participant: “I tu què fas a casa?” categoria infantil on es demana penjar una fotografia del nen o nena fent el que més li agrada des de casa: pintar, dibuixar, fes els deures, cantar, ballar… La segona categoria s’ha batejat amb el nom de “I tu com ho portes?” i està adreçada als joves, als quals es demana que facin “memes” del confinament o demostrin els seus talents en general. La tercera categoria, la d’adults, porta el nom de “I tu què veus?” i pretén crear una ruta turística virtual amb fotografies fetes des dels balcons, finestres o des de qualsevol altre racó de casa, de manera que sense moure’ns puguem recordar els carrers del municipi que ara no podem recórrer.

 

 

 

Entre tots els participants, se sortejaran periòdicament diferents premis. Per exemple, entrades per concerts o teatre, regals, esdeveniments, experiències… tot allò que ara no podem fer amb els nostres éssers estimats.

Les fotografies s’han de penjar a les xarxes socials, etiquetant els perfils de l’ajuntament i acompanyant-les del hashtag #joemquedoacasapuigcerda. També es poden enviar al mail joemquedoacasa@puigcerda.cat.

Totes les fotografies rebudes s’aniran compartint periòdicament a les xarxes de l’ajuntament de Puigcerdà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.