Pànxing Cerdanya

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Llívia organitza el cinquè concurs de fotografia Esteve Sais

Cerdanya
fotografies-concurs_Pagina_04.jp-g

El certamen vol ser un petit homenatge a la figura d’Esteve Sais, fotògraf infatigable i apassionat de la botànica

El juny de 2015 va morir Esteve Sais, un berguedà aficionat a la botànica, col·laborador de diverses entitats florístiques, com eFlora o l’Associació Orquidológica de Catalunya, que acompanyà el Grup de Recerca de la Cerdanya en moltes sortides a la recerca de noves espècies de flors per fotografiar-les. En una d’aquestes sortides, al Berguedà, dissortadament va patir un accident que li va costar la vida. Després de demanar permís a la família, i pensant en l’entorn del Concurs de Rams de Flors de Llívia, conjuntament amb l’Ajuntament d’aquesta població cerdana s’acordà instituir un concurs de fotografia de flora amb el Grup de Recerca de Cerdanya. Així va sorgir l’any 2016 la primera edició, i enguany, Llívia organitza el cinquè concurs de fotografia “Esteve Sais-Vila de Llívia”.

De cara l’edició de l’any vinent, per participar-hi si no hi ha canvis, caldrà enviar entre 1 i 3 fotografies impreses amb uns determinats requisits, especificats a les bases del concurs. Les flors han de ser naturals, silvestres i haver estat fotografiades a la Cerdanya, el Capcir o el Baridà. Cal especificar el lloc on van ser captades.

Llívia organitza el cinquè concurs de fotografia Esteve Sais

Una activitat consolidada

El concurs té lloc cada any la tarda del 15 d’agost. Tanmateix, s’ha convertit en tradició i aplega molta gent de totes les edats i procedències per veure les creacions artístiques dels participants.

A més a més, la jornada es complementa amb un mercat de productes artesanals i diversos actes. En són exemples la presentació del llibre de Terra de Marca de Jordi Romeu i Jaume Font o la ballada de sardanes. Aquesta tindrà lloc a les 19.30h, a l’entorn del Fòrum de Llívia.

Per a més informació o consultar el programa i les bases podeu trucar a l’àrea de Turisme: 972.89.63.13 o visitar la web www.llivia.org

Si t’ha agradat llegir Llívia organitza el cinquè concurs de fotografia Esteve Sais, també et pot interessar consultar l’agenda d’activitats a la revista Pànxing Tot Cerdanya 347.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.