Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Llívia presenta una nova proposta en turisme cultural i familiar: el joc digital “Escape the Town”

Cerdanya
escapethetown04
L’Ajuntament de Llívia i la cooperativa que ha desenvolupat el joc signen un conveni que facilita la gratuïtat del servei

Llívia (15/03/2024).- Llívia ha presentat, aquest divendres, una nova proposta en turisme cultural i familiar: el joc digital Escape the Town. La presentació, que s’ha dut a terme a la sala d’actes de l’Ajuntament de Llívia, ha reunit regidors de diferents municipis de Catalunya, tècnics comarcals i responsables d’institucions de la Cerdanya, entre altres. L’acte ha estat presidit per l’alcalde de Llívia, Albert Cruïlles, i ha comptat amb la presència del cofundador de la cooperativa que ha desenvolupat el joc, Màrius Mansilla, que ha detallat i facilitat informació de l’aplicació digital.

Escape the Town és una aplicació digital que promociona la vila a través del joc en viu i que et porta a descobrir els racons més interessants del municipi, resolent enigmes i aprenent curiositats de la seva història.

Durant la presentació, Cruïlles ha destacat que l’Ajuntament aposta per aquesta proposta turística que potencia el coneixement del patrimoni cultural i patrimonial de la vila i que complementa, a la perfecció, amb altres ofertes d’oci del territori, com ara l’esport, la natura i la gastronomia. Cruïlles també ha dit que “la Cerdanya és un escenari idoni per a la pràctica del turisme cultural i patrimonial. I Llívia, en aquest sentit, un enclavament que té i ofereix tots els ingredients per a ser protagonista. El Museu de Llívia, és una destacada eina cultural i turística del municipi i de la comarca, que té projectes de futur com l’Espai Fita 0 o la museïtzació del fòrum romà Iulia Libica. Aquests elements, i molts altres, situen la nostra Vila en l’epicentre del turisme cultural cerdà”.

Per la seva banda, Mansilla ha destacat que el joc digital de Llívia, que va inaugurar-se el 2021, ha gaudit d’un salt destacat de participació aquest mes de març, amb la gratuïtat de l’accés. “Des que el joc és subvencionat per l’Ajuntament, les xifres de participació s’han multiplicat per 10. Només en aquests primers 15 dies que l’aplicació és gratuïta ja tenim comptabilitzat més de 40 grups que s’han inscrit al joc”.

Disposeu de més informació de l’app a: https://escapethetown.app/ca/

Àrea de comunicació Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir Llívia presenta una nova proposta en turisme cultural i familiar: el joc digital “Escape the Town”, també et pot agradar llegir; https://www.panxing.net/noticies/lajuntament-puigcerda-arregla-lantic-safareig-monges/

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.