Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

El Museu de Llívia intensifica les activitats de cara els mesos de juliol i agost 2022

Cerdanya
visita 5 icones
Les visites guiades són un dels plats forts de l'agenda del museu.

El Museu de Llívia ha organitzat pels pròxims dies 23 i 30 de juliol les visites “Les 5 icones de Llívia”, un itinerari d’unes dues hores de durada que permet conèixer el patrimoni arquitectònic, històric i cultural més destacat de Llívia i, a la vegada, també el seu paisatge. Així, durant aquesta visita, es pot veure el fòrum romà Iulia Libica (l’únic fòrum romà que es conserva als Pirineus), el Castell de Llívia, l’església de la Mare de Déu dels Àngels, el museu i la farmàcia, l’església i la frontera.

La sortida es fa des del museu, a les 10 del matí. Es recomana portar calçat còmode, ja que durant l’itinerari cal pujar fins al castell, en un ascens d’uns 15 minuts, aproximadament. També és recomanable portar aigua, un barret i crema solar.

Aquestes visites, emmarcades en el programa Descobrir Llívia, es faran també els dies 24 i 29, en un format diferent, però. La sortida del dia 24 és a les 16h30 i és un complement del concert de música que programa el FeMAP, a les 18h a l’església de Nostra Senyora dels Àngels de Llívia. La del dia 29 de juliol, amb sortida des del museu, a les 10h, està pensada per visitar el conjunt històric de Llívia, a excepció del Castell de Llívia.

Exposició, tallers i altres

Recordem que el Museu de Llívia inaugurarà aviat l’exposició “Cerdanya Flashback. Imatges d’abans i ara”, la transformació de la comarca explicada en fotografies, en una iniciativa promoguda pel museu i que compta amb el suport de diferents entitats i persones, com ara l’Arxiu Comarcal de la Cerdanya. L’exposició quedarà inaugurada el dia 6 d’agost.

D’altra banda, durant el mes d’agost es farà un seguit de tallers i també les jornades de salut, activitats que seran detallades en els pròxims dies.

Font: Ajuntament de Llívia

Si t’ha agradat llegir El Museu de Llívia intensifica les activitats de cara els mesos de juliol i agost 2022, també et pot interessar llegir El Cerdanya Film Festival convoca una nova edició de SMARTFILMS, concurs transmèdia de rodatge en 48h.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.