Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

El Museu de Llívia programa diferents activitats en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus

Cerdanya
museu03
El dia 18 de maig hi haurà jornada de portes obertes al Museu, una visita guiada al Bac de Llívia i, per als més petits, un joc de pistes, dissabte a la tarda

Llívia (02/05/2024).- El Museu de Llívia organitza, un any més, diferents activitats gratuïtes en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus, el pròxim 18 de maig. Enguany, a banda d’obrir les portes del museu per a ser visitat per a totes aquelles persones que ho desitgin, els responsables de l’equipament cultural han organitzat una sortida guiada al Bac de Llívia.

“Pretenem fer una ruta pel Bac de Llívia, des d’una perspectiva històrica, diferent de les visites de l’estiu, i parlar també des del vessant d’història del paisatge, vinculat precisament a l’activitat que ja vam fer per Setmana Santa. Farem un itinerari circular que ens portarà de la Bollosa als estanys de la Pradella, Negre i Llarg. Parlarem dels usos de l’alta muntanya, de la frontera i el seu impacte, de les pastures i els recursos ecològics”, explica el director del museu, Gerard Cunill.

Per poder participar en aquesta activitat caldrà inscriure’s prèviament, trucant al telèfon de l’oficina del museu 972 89 63 13, on se’ls facilitarà més informació d’aquesta sortida. El punt de trobada serà la benzinera de Llívia i el desplaçament fins al refugi de La Bollosa es farà en vehicles propis. La sortida està limitada a un màxim de 20 persones. En cas de mal temps, l’activitat quedarà cancel·lada.

La celebració del Dia Internacional dels Museus a Llívia acabarà a la tarda, amb un joc de pistes pensat per als més petits de la casa. Contacte d’inscripció i d’informació: museu@llivia.org o al telèfon 972 89 63 13.

PROGRAMA

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS 2024

Dissabte, 18 de maig / Activitats gratuïtes / Informació: museu@llivia.org i telèfon 972 89 63 13.

Sortida guiada per conèixer el paisatge natural, històric i fronterer del Bac de Llívia. El punt de trobada serà a la Benzinera de Llívia. Cal inscripció prèvia a museu@llivia.org i vehicle propi. De 9 h a 13 hores.

Per als més petits us convidem a fer el “Joc de Pistes: les mil històries del museu”. Activitat familiar. De 16.30 h a 18 hores. Cal inscriure’s.

Portes obertes del Museu de Llívia. De 10.00 h a14.00 h i de15.30 h a 19.00 hores.

Àrea de comunicació Ajuntament de Llívia

Tel. 626 797 183

Si t’ha agradat llegir; El Museu de Llívia programa diferents activitats en el marc de la celebració del Dia Internacional dels Museus també t’agradarà llegir; https://www.panxing.net/noticies/consell-comarcal-informa/

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.