Pànxing Cerdanya

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Nova edició de la revista Ker de la Cerdanya

Cerdanya
La nova edició de la revista KER va dedicada a la botànica.
La revista Ker arriba a la seva 14a edició dedicada a la botànica. 

El Grup de Recerca de la Cerdanya acaba de publicar el 14è número de la revista ker. Sense cap mena de dubte la publicació arriba en un bon moment per dedicar-li una lectura pausada, sobretot si tenim present l’actual context de confinament. La publicació va dedicada a la botànica i, de fet, es tracta d’un recull de les ponències que es van presentar a la I Jornada de Botànica de Cerdanya. L’esmentada jornada es va celebrar al Museu Cerdà de Puigcerdà el passat 4 de maig del 2019.

La revista s’ha publicat en 56 pàgines de format A4. Els continguts de la mateixa es poden consultar en format PDF en línia en aquest enllaç.

Els responsables de la nova edició de la revista Ker adverteixen, però, que hi manquen dues comunicacions. Es tracta d’una cartografia dels hàbitats de Catalunya, que per la seva naturalesa informàtica era difícil de publicar, i una altra sobre les plantes invasores (Heracleum mantegazzianum), ponència de Pere Aymerich que ja va ser publicada al número 13 de la revista Ker.

Els editors també senyalen que enguany hi haurà dos números de la revista en comptes de només una. El motiu de la doble publicació és a causa de, precisament, aquesta edició especial.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.