Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

S’obre una nova edició del Premi AUCer – Vila de Puigcerdà

Cerdanya
2023071512493083967-2550357
El Premi AUCer – Vila de Puigcerdà 2024, patrocinat per l'Associació Universitària de la Cerdanya i l'Ajuntament de Puigcerdà, té per objectiu guardonar el millor expedient de batxillerat del curs de la Cerdanya.

Tal com s’especifica a les bases ja publicades del Premi AUCer – Vila de Puigcerdà 2024, el premi, de 1.500 €, pretén ser un ajut econòmic per als posteriors estudis superiors de la persona guardonada. Tanmateix, l’import econòmic no es farà efectiu fins que aquesta persona no hagi acreditat que s’ha matriculat en qualsevol mena d’estudi superior.

La condició única per accedir a la candidatura del premi és haver cursat estudis d’ESO o batxillerat en algun dels dos centres educatius de Puigcerdà. És per aquest motiu que, per optar al guardó caldrà presentar:
a) un certificat on consti l’escolarització a ESO o batxillerat a Puigcerdà;
b) un segon certificat on consti la nota d’accés a la universitat obtinguda.

IMPORTANT: Els certificats s’han d’enviar, no més tard del 10 de juliol de 2024, al correu de la Secretaria de l’AUCer (campus@aucer.org i campusaucer@gmail.com).

El premi serà concedit a l’estudiant o l’estudianta que hagi assolit la qualificació més alta d’accés a la universitat després d’haver fet la mitjana ponderada entre les notes de batxillerat i les de les PAU, o bé les de la prova externa del batxibac. La nota de qualificació, del 0 al 10, anirà seguida de tres xifres corresponents a les dècimes, les centèsimes i les mil·lèsimes. Així mateix, en cas d’empat prevaldrà la mitjana aritmètica de les dues millors notes de la fase específica.

Cal tenir en compte que el criteri d’èxit mínim per aconseguir el guardó és la qualificació de 8,00 punts. Si cap alumne o alumna, després de les notes ponderades, no arriba a aquests punts el premi serà declarat desert. En cas que la persona guardonada renunciï al premi, aquest passaria a l’estudiant o l’estudianta amb millor nota que vingués a continuació.

La comissió que atorgarà el premi estarà formada per persones qualificades de l’AUCer, l’Ajuntament de Puigcerdà i la comarca de la Cerdanya en general que estiguin vinculades, d’alguna manera, a l’ensenyament.

El lliurament del premi tindrà lloc, el dijous 18 de juliol, en el sopar central dins dels actes programats per la Universitat d’Estiu Ramon Llull a Puigcerdà.

Si t’ha agradat llegir; S’obre una nova edició del Premi AUCer – Vila de Puigcerdà també t’agradarà llegir: https://www.panxing.net/noticies/museu-llivia-programa-diferents-activitats-marc-celebracio-dia-internacional-dels-museus/

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.