Pànxing Cerdanya

19, maig del 2024

Search
Close this search box.

19, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

S’obren les inscripcions pel Cerdanya Happy Walking 2022

Cerdanya
CHW_2019_senderistes
El dilluns 9 de maig a les 9h del matí, s'obrirà el període d'inscripcions per a participar en la sisena edició del festival de senderisme cerdà.

Durant els dies 9, 10, 11 i 12 de juny, es durà a terme la sisena edició del Cerdanya Happy Walking, el Festival de Senderisme promogut per Turisme Cerdanya amb l’objectiu de promocionar la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme i valorant la figura del guia de muntanya com la millor opció per descobrir els millors indrets de la Cerdanya. A més, cal sumar-hi la finalitat de donar a conèixer els magnífics productes locals que tenim i la feina dels seus productors i productores.

inscripcions

Enguany s’han programat 8 excursions dirigides per guies de muntanya d’empreses de la comarca, de diferent nivell de dificultat per diverses zones de la vall. També s’ha organitzat un concert de música tradicional dels Pirineus obert a tothom, que se celebrarà el dissabte dia 11 a les 19h al renovat Teatre Casino d’Alp.

Com a novetat cal destacar una excursió gratuïta adreçada només a joves entre 12 i 29 anys que s’organitza conjuntament amb l’àrea de joventut del Consell Comarcal de la Cerdanya per tal de fomentar la pràctica del senderisme entre els joves. Així mateix, a la tradicional excursió nocturna, els participants gaudiran d’una observació astronòmica dirigida per un professional.

A més a més de caminar i conèixer els millors paratges de la Cerdanya, els participants rebran una gustosa recompensa a l’acabar l’excursió, una mostra de productes locals de la Cerdanya.

Les excursions tenen un cost entre 15 i 20€ (adults) i 10 i 15€ (menors de 16 anys), i inclouen el guiatge, un “Happy Kit” per l’excursionista i el lot de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió. També es pot comprar el paquet de totes les excursions per 60€. Les inscripcions es poden fer mitjançant el web www.cerdanyahappywalking.cat

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball Camins de Cerdanya i compta amb l’organització de Turisme Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya, el patrocini de la Diputació de Girona i la col·laboració de l’Ajuntament d’Alp, IDAPA, l’Associació Agroalimentària Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró, Camí dels Bons Homes, la Marca Pirineus-Catalunya i els patronats de turisme Costa Brava-Pirineu de Girona i de la Diputació de Lleida.

Si t’ha agradat llegir la notícia S’obren les inscripcions pel Cerdanya Happy Walking 2022, també et pot interessar llegir l’agenda Cerdanya Happy Walking: El Festival del Senderisme.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.