Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

El Poliesportiu de Puigcerdà cada vegada més verd i renovable

Cerdanya
poliesportiu
"Sempre treballant per l'esport amb aprofitament energètic i energies renovables"

Des de ja fa temps que el Poliesportiu de Puigcerdà treballa per a poder ser un Club verd i que la major part del consum d’energia que es produeixi provingui de fonts d’energia renovables. L’any 1982 van començar amb la instal·lació d’aprofitament d’aigua calenta sanitària i de calefacció mitjançant la instal·lació de fred. 

Aquesta instal·lació que s’ha anat millorant any rere any, està aconseguint una reducció de les emissions de gasos amb efecte hivernacle de 238,45 tones de CO2/any, i un estalvi energètic en forma de calor de 742.851 kWh/any. 

El 2012 es va fer la instal·lació de la caldera de Biomassa que cobreix totes les necessitats del poliesportiu per a la calefacció i l’aigua calenta sanitària de tots els vestidors, oficines, i en cas de necessitat, també a la resta d’instal·lacions. El 2016 es va fer un canvi massiu de tota la il·luminació convencional amb leds, i aques tany, a l’octubre, s’han instal·lat plaques solars fotovoltaiques en dues cobertes del club, amb una potència total de 144 kwp.

Si t’ha agradat llegir la notícia El Poliesportiu de Puigcerdà cada vegada més verd i renovable, també et pot interessar llegir En marxa les eleccions al Cercle de Coordinació del Pla d’Acció Sectorial de Turisme de la Cerdanya (PAS).

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.