Pànxing Cerdanya

25, juny del 2024

Search
Close this search box.

25, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Programa Esport Blanc a les Escoles 2024 a la Cerdanya

Cerdanya
Zer_la_Cerdanya.jpg
El Consell Esportiu de la Cerdanya desenvolupa un any més el programa EBE (Esport Blanc a les Escoles) del Consell Català de l'Esport a les escoles de la Cerdanya.

El Consell Esportiu de la Cerdanya desenvolupa, per desè any consecutiu, amb el suport del Consell Català de l’Esport, el Consell Comarcal de la Cerdanya i la Federació Catalana d’Esports d’Hivern el programa Esport Blanc a les Escoles (EBE), on hi participen els alumnes de tercer i quart de primària de les escoles cerdanyes: Bac de Cerdanya, Llums del Nord, Alfons I, Mare de Déu de Talló, Escola Vedruna, escola Ridolaina, la ZER Baridà-Batllia i la ZER Cerdanya.

La totalitat de les escoles de primària de la comarca participen al programa, amb un total de 300 nens i nenes que durant el segon trimestre, del mes de gener fins al mes de març, realitzaran 6 jornades d’una durada de 3 hores cada una, d’activitat de neu.

Les activitats han estat distribuïdes amb 2 dies d’esquí alpí i 2 dies de surf de neu a l’estació d’esquí de La Molina i 2 dies d’esquí de fons a l’estació de Lles, Aransa o Guils Fontanera segons la prioritat i proximitat de l’escola a una de les estacions d’esquí nòrdic.

Els alumnes de quart de primària gaudiran d’una jornada més, on participaran de totes les escoles cerdanes, on es realitzarà la graduació de neu, per finalitzar la seva participació en el programa.

Consell Comarcal de la Cerdanya

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.