Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Puigcerdà ajuda als escolars sense recursos tecnològics

Cerdanya
L'Ajuntament de Puigcerdà facilitat equips i recursos informàtics als escolars sense accés a la tecnològia (Foto: A. de Puigcerdà).

L’Ajuntament de Puigcerdà ajuda als escolars que segueixen el curs en línia i no disposen de recursos tecnològics.

L’Ajuntament de Puigcerdà facilita el seguiment en línia del curs escolar. Puigcerdà ajuda als escolars sense recursos tecnològics i és que durant aquest tercer trimestre del curs escolar, que els alumnes estan seguint on line, des del consistori ceretà s’han adquirit dispositius portàtils i adaptadors mòdem USB. Són equips i recursos tecnològics que serveixen per donar accés a les plataformes educatives i mètodes d’ensenyament a distància. Alguns escolars, però, no disposen de recursos tecnològics a casa i és en aquest sentit que el consistori ceretà ha activat aquesta mesura.

L’Ajuntament de Puigcerdà ha assumit el cost dels equips portàtils i mòdems USB amb les seves respectives connexions de dades que ha adquirit el Consistori. Així mateix, el Departament d’Educació també ha assumit el cost d’algunes connectivitats per alumnes.

Aquests equips han estat distribuïts pels centres escolars i se n’han beneficiat estudiants a partir de 3r de Primària en endavant matriculats a les escoles i l’institut de Puigcerdà.

 

Altres articles
Si t’ha agradat llegir aquesta notícia potser també t’interessa aquesta informació Els escolars de l’Alta Cerdanya tornen a classe.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.