Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Puigcerdà ampliarà la biblioteca municipal

Cerdanya
biblioteca comtat de cerdanya

L’Ajuntament de Puigcerdà ha tret a licitació les obres d’ampliació de la Biblioteca Comtat de Cerdanya.

El nou espai que ocuparà la Biblioteca de Puigcerdà, a la planta baixa de l’edifici de Sant Domènec, es destinarà a zona infantil de la biblioteca. També servirà de sala polivalent per a actes culturals i comptarà amb un nou nucli de banys. Amb aquest procés de licitació, Puigcerdà ampliarà la biblioteca municipal en els mesos que venen.

Així doncs, aquesta nova zona infantil serà un espai temàtic amb una ambientació que girarà al voltant de la llegenda de la Vella de l’Estany.

Per altra banda, l’espai que antigament ocupava la biblioteca infantil, a la planta primera, es dedicarà a la Col·lecció Pirineus i acollirà tota la bibliografia del nostre territori, juntament amb els llibres i volums que fan referència a la Vila de Puigcerdà, la nostra comarca i el territori comprés als Pirineus.

El pressupost amb el qual compta l’ajuntament de la capital cerdana per l’execució de les obres és de 335.775,70 €. Posteriorment, s’executarà un projecte de mobiliari i senyalística d’aquest nou espai, pressupostat en 154.843,29 €. Pel conjunt de les actuacions, l’Ajuntament de Puigcerdà compta amb una subvenció de 400.000 € provinents del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Si t’ha agradat llegir la notícia Puigcerdà ampliarà la biblioteca municipal, també et pot interessar llegir Finalitza la campanya d’excavacions al fòrum de Llívia.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.