Pànxing Cerdanya

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Puigcerdà fa entrega d’ajuts econòmics a infants, escolars i estudiants

Cerdanya
Puigcerdà fa entrega d'ajuts econòmics a infants

L’Ajuntament de Puigcerdà està fent entrega dels ajuts escolars del curs 2019-20 d’educació infantil, escolars i estudiants.

Aquests dies l’Ajuntament de Puigcerdà fa entrega d’ajuts econòmics a infants, escolars i estudiants. Se’n beneficiaran alumnes de llars d’infants, educació infantil, ESO, Batxillerat, cicles formatius de grau mitjà, Programes de Formació i Inserció (PFI) i alumnes de la Unitat d’Escolarització Compartida (UEC)

L’import dels ajuts és de 100 € per als infants inscrits a les llars d’infants. Per a la resta d’alumnes l’ajut serà de 30 €.

Per ser-ne beneficiaris cal complir simultàniament 3 requisits. El primer, estar empadronats al municipi. El segon, estar escolaritzats en un centre educatiu de Puigcerdà. I el tercer: no tenir deutes pendents amb l’Ajuntament per cap concepte. En el cas dels infants inscrits a la Llar d’Infants Municipal de Puigcerdà no cal complir el criteri de l’empadronament.

Ajuts per als infants de les llars d’infants

D’aquests ajuts se’n beneficien famílies amb fills inscrits a la Llar d’Infants Municipal de Puigcerdà i a la Llar d’Infants de l’Escola Vedruna de Puigcerdà i que no tinguin deutes pendents amb l’Ajuntament. Pel que fa als infants inscrits a la Llar d’Infants de l’Escola Vedruna caldrà, a més, que estiguin empadronats a Puigcerdà.

Import de l’ajut: 100 € per infant i curs.

Ajuts per als estudiants de secundària, batxillerat i cicles

Els beneficiaris dels ajuts han de complir simultàniament tres requisits. El primer, estar empadronats al municipi. El segon, estar escolaritzats en un centre educatiu de Puigcerdà. I el tercer: no tenir deutes pendents amb l’Ajuntament per cap concepte.

Import de l’ajut: 30 € per alumne i curs.

I si el cicle formatiu de grau mitjà o l’especialitat de Batxillerat que estic cursant no s’imparteix a Puigcerdà? Aleshores heu de sol·licitar expressament l’ajut a l’Ajuntament de Puigcerdà (a l’Oficina d’Atenció Ciutadana o presentant instància telemàtica). S’ha d’adjuntar certificat del centre on estigui matriculat l’alumne, on ha de constar el cicle formatiu de grau mitjà o l’especialitat de Batxillerat que realitza i la seva continuïtat en els estudis. L’import també és de 30 € per alumne i curs. S’admetran les sol·licituds presentades fins el dia 15 de juliol.

Recordem que els ajuts de primària del curs 2019-2020 ja es van lliurar el passat mes d’octubre.

El lliurament de tots aquests xecs seguirà els dies 19 i 22 de juny, i 6, 7 i 8 de juliol, de 8.30 a 14 h, a la sala de plens de l’Ajuntament de Puigcerdà. Caldrà respectar les distàncies de seguretat i portar mascareta.

Altres articles

Si t’ha agradat llegir Puigcerdà fa entrega d’ajuts econòmics a infants, escolars i estudiants potser també et pot interessar llegir El Consell Comarcal de la Cerdanya opta per l’ozó per desinfectar.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.