Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Notícies – Cerdanya

Puigcerdà rebrà els Reis Mags d’Orient des de la plaça del Call

Cerdanya
Cartell-reis-sencer
Puigcerdà rebrà els Reis Mags d’Orient des de la plaça del Call

Els nens i nenes podran saludar els Reis Mags d’Orient en una recepció estàtica dividida en vuit franges horàries


Malgrat aquest any atípic, Puigcerdà rebrà els Reis Mags d’Orient des de la plaça del Call. D’aquesta manera, la capital de la Cerdanya deixarà de celebrar la tradicional cavalcada que recorria els carrers de la Vila. Encara que les circumstàncies sanitàries actuals han obligat el consistori a repensar la fórmula per rebre a ses majestats.

Així doncs, el dia cinc de gener, de dos quarts de sis de la tarda fins a les nou del vespre, els nens i nenes de la comarca podran atansar-se a la plaça del Call de Puigcerdà per veure als tres reis més esperats de l’any. Per fer-ho, els pares hauran d’aconseguir entrades pels seus fills al següent enllaç al web de l’ajuntament, ja que l’aforament a la plaça serà limitat. Els pares i mares no han d’agafar tiquet, i no podran entrar al recinte els adults que no acompanyin a un menor.

L’Ajuntament de Puigcerdà ha fraccionat l’acte en vuit franges horàries de mitja hora cadascuna, començant a les 17.30 h i donant per finalitzada la recepció a les 21.30 h del vespre.

Tot i les mesures adoptades, es recomana que les nenes i nens acudeixin a la recepció acompanyats per un únic adult. D’aquesta manera s’evitaran aglomeracions innecessàries.

A causa de les restriccions sanitàries per la pandèmia de covid-19, els Reis i els patges no tindran contacte físic amb els menuts, però sí que rebran una bosseta individual amb caramels sense gluten i un obsequi reial. També es podran fer fotografies amb Ses Majestats, respectant sempre la distància de seguretat determinada per l’organització.


Campament del patge Fumera

A més a més de la recepció dels Reis Mags, aquest Nadal les nenes i nens de Puigcerdà i la Cerdanya podran conèixer el patge Fumera. Els petits de casa podran portar-li la carta als diferents campaments itinerants que establirà en diferents enclavaments del municipi.

El podrem trobar el 2 de gener a les 18.00 h a la plaça de Santa Maria. L’endemà, a les 12.00 h al parc Schierbeck i a les 18.00 h a la plaça de l’estació. Es traslladarà el campament el dia 4 al barri de l’Incasòl, a les 18.00 h. Finalment, farà parada a Vilallobent el dia 5, a les 12.00 h.

La celebració de tots els actes que es puguin celebrar aquestes festes estarà subjecte a l’evolució de la situació sanitària.Si t’ha agradat llegir Puigcerdà rebrà els Reis Mags d’Orient des de la plaça del Call també et pot interessar llegir Puigcerdà anul·la el concert de Cap d’Any

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.