Pànxing Cerdanya

14, juny del 2024

Search
Close this search box.

14, juny del 2024

Notícies – Cerdanya

Se suspèn la Fira de Puigcerdà per la pandèmia

Cerdanya
fira_del_cavall_a_puigcerda_0

La Cerdanya perd aquest any una de les fires més importants de bestiar del Pirineu

Finalment, i en contra del que tots haguéssim volgut, se suspèn la Fira de Puigcerdà per la pandèmia. L’ajuntament de la Vila ha decidit, per prudència i tenint en compte l’actual situació sanitària que travessa la comarca, ajornar la Fira i celebrar-la l’any vinent amb totes les garanties de seguretat.

Aquesta Fira és una de les més importants al Pirineu. Aplega anualment un miler de caps de bestiar i suposa un gran aparador a l’hora de vendre’ls. Tradicionalment se celebra el primer cap de setmana de  novembre. Enguany hauria sigut els dies 6 i 7 d’aquest mes.

En aquest mateix sentit, l’Ajuntament de Puigcerdà ha anat cancel·lant o ajornant altres festivitats de la Vila com la Festa del Llac, la Setmana Cultural del Roser i fins i tot la Festa Major. Igualment, les diferents fires i festivitats del país relacionades amb el bestiar, s’han suspès o ajornat fins que es puguin celebrar amb seguretat.

La Fira Ramadera de Bellver, modificada

Enguany, la Fira Ramadera de Bellver de Cerdanya també s’ha vist alterada. A causa de l’actual situació sanitària, el tradicional concurs morfològic de raça bruna del Pirineu s’ha suspès. També s’ha hagut de cancel·lar el concurs de cavall pirinenc i les exhibicions de bestiar.

No obstant però, l’Ajuntament ha volgut mantenir l’actuació de l’humorista osonenc Peyu, prevista al poliesportiu municipal pel dia 10 d’octubre a les 18 h. També es mantenen les parades multisectorials que es col·locaran al carrer Berguedà.

Si t’ha interessat llegir la notícia Se suspèn la Fira de Puigcerdà per la pandèmia, també et pot interessar El Museu de Llívia inaugura una exposició inèdita.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.