Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Suspeses la Caminada de la Sèquia i la Fira de Bestiar de Primavera

Cerdanya
58460696_1548359101968282_2765246171621359616_n
A causa de la situació actual per la covid que es viu a la Cerdanya, s'ha considerat més acertat suspendre aquestes dues activitats. Amb aquestes suspensions, l’Ajuntament prioritza les recomanacions dels estaments i autoritats de salut, que són els que indiquen cap a on ha d’anar la presa de decisions respecte la contenció de la pandèmia.

L’Ajuntament de Puigcerdà, seguint les recomanacions del Servei de vigilància epidemiològica del Departament de Salut i de l’Àrea Bàsica de Salut Cerdanya, ha decidit suspendre la caminada popular de la Sèquia d’aquest dissabte 1 de maig i la Fira de Bestiar de Primavera prevista pel dissabte 8 de maig.

Ara com ara, els indicadors epidemiològics són encara alts a la Cerdanya, i és per aquest motiu que s’ha considerat que enguany el més prudent és suspendre aquestes dues activitats, ja que malgrat fer-se a l’aire lliure concentren un volum significatiu de participants.

Caminada de la Sèquia i Fira de Bestiar de Primavera
Fotografia dels esdeveniments de l’any 2019

Amb aquestes suspensions, l’Ajuntament prioritza les recomanacions dels estaments i autoritats de salut, que són els que indiquen cap a on ha d’anar la presa de decisions respecte la contenció de la pandèmia.

Per altra banda, a partir d’aquest cap de setmana es reprenen, amb les limitacions d’aforament que pertoquen, les competicions esportives amb presència de públic, tant a l’aire lliure com en recintes tancats.

Font: Ajuntament de Puigcerdà

Si t’ha agradat la notícia Suspeses la Caminada de la Sèquia i la Fira de Bestiar de Primavera, també et pot interessar Bellver de Cerdanya comptarà al maig amb un pumptrack.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.