Pànxing Cerdanya

21, abril del 2024

Search
Close this search box.

21, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Treballs de desinfecció a la Cerdanya

Cerdanya
Treballs de desinfecció en diferents espais de la comarca (Foto: C.C.).

Ja fa setmanes que van començar els treballs de desinfecció a la Cerdanya. Un equip de treballadors del Programa Treball i Formació del Consell Comarcal de la Cerdanya està portant a terme tasques de desinfecció a la comarca.

Des del Consell Comarcal de la Cerdanya  s’han impulsat treballs de desinfecció a la Cerdanya. Són mesures higièniques que tenen per objectiu el salvaguardar la seguretat dels habitants i la higiene dels diferents municipis de la comarca. Aquestes tasques s’han adoptat davant l’alerta sanitària provocada per la Covid-19. Per aquest motiu, el Consell Comarcal s’ha posat a disposició de tots els ajuntaments un equip de dues persones, que formen part del Programa Treball i Formació 2019.

Aquest equip porta a terme els treballs de desinfecció de contenidors, com ara en exteriors de comerços i dels carrers més transitats de cada municipi. D’aquesta manera es lluita contra la propagació i contenció del coronavirus. La gestió i coordinació d’aquesta tasca la porta a terme el Consell Comarcal de la Cerdanya en col·laboració amb els ajuntaments de la comarca.

Des del Consell Comarcal es vol recordar la importància de mantenir les normes de seguretat establertes des de l’Estat d’Alarma en la crisi sanitària per la Covid-19. Cal recordar que són del tot necessàries les mesures personals per evitar el contagi. Entre aquestes, guardar la distància social de 2 metres entre persones o també l’ús de guants i mascaretes.

Si t’ha interessat aquesta notícia potser també t’interessa Informació útil per al teixit econòmic de la Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.