Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Turisme Cerdanya presenta el Pla d’Acció Sectorial de la comarca 2019-2023

Cerdanya
Vista aèria de la Cerdanya.

El PAS, Pla d’Acció Sectorial de l’Àmbit de Turisme de la Cerdanya 2019 – 2023, es presenta com a una resposta molt oportuna a la situació actual. També esdevé una guia a seguir a implementar per tots els agents del sector turístic afectats pel Covid19.

Turisme Cerdanya presenta la campanya #pasalPAS, per donar a conèixer el Pla d’Acció Sectorial del turisme a la cerdanya per al període 2019 – 2023. Es tracta d’un document que, per la seva naturalesa participativa i democràtica, contempla la capacitat d’adaptabilitat del sector davant l’actual situació provocada per la Covid19. El PAS, creat el passat 2019, ja es troba en procés d’implementació. Es va dissenyar a través d’un procés participatiu format per més de 178 persones, entre les quals representants de l’administració pública, sector privat i societat civil.

Un Pla que apareix en un moment oportú

Aquesta primavera i davant la situació provocada pel Covid19, Turisme Cerdanya proposa el PAS com a full de ruta per a tots els agents del sector turístic. Aquest és un sector, recordem-ho, afectats pel Covid19. El document esdevé indispensable per tirar endavant el desenvolupament sostenible de la comarca, per custodiar el patrimoni cultural, natural i humà. També per reforçar identitat del territori del poble cerdà. En resum, una guia en la qual es replanteja el desenvolupament de la comarca però ho fa a través del turisme. Un turisme que esdevé una eina per dinamitzar l’economia, però també on l’impacte del sector pugui ser positiu tant per la població i la cultura, així com per la naturalesa i el patrimoni.

Per tal que el document arribi a totes les persones del sector, així com a cerdans i cerdanes, s’ha creat una espai web que recull tota la informació del PAS. També s’ha activat una campanya a xarxes socials sota l’etiqueta #pasalPAS

www.cerdanya.org/pasalpas

Per a més informació no dubteu en contactar-nos a ​info@cerdanya.org

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.