Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Un trofeu virtual de curling per esquivar la Covid-19

Cerdanya
Imatge d'arxiu. Curling Puigcerdà Pànxing.|Gràfic participants Curling|Poblacions d'origen equips i jugadors de curling

Els clubs puigcerdanenc i vitorià han dissenyat un torneig virtual que s’ha jugat gràcies a la plataforma en línia de FlyorDie (www.playcurling.com). Aquest joc online, permet que jugadors d’arreu del món puguin enfrontar-se i seguir gaudint d’aquest esport, tot i que des de la comoditat de casa seva i sense el fred de les pistes.

Gràfic participants Curling

 

El trofeu virtual, iniciativa de la bona entesa entre el club Harrikada Curling Taldea de Vitòria-Gasteiz i el Curling Puigcerdà Pànxing, ha reunit 72 jugadors de diversos clubs i ciutats. La FEDH ha suspès totes les competicions que mancaven per celebrar aquesta temporada seguint les restriccions i indicacions a conseqüència de la crisi sanitària provocada pel Coronavirus (Covid-19).

Tot i això, un grup d’aficionats a l’esport del gel i amb moltes ganes de continuar gaudint del curling, ja que no hi ha pandèmia que els aturi, s’han reinventat i adaptat a les circumstàncies per a continuar la temporada actual.

El HarriPuig Online Bonspiel va començar el dijous 9 d’abril, amb un total de 72 jugadors i s’ha distribuït des del començament amb 8 grups on els 4 primers classificats han accedit a la fase final de la competició, fins a la final que es va disputar el diumenge 19 d’abril.

La iniciativa ha estat considerada pels dos clubs de gran èxit, tan per l’elevat número d’inscripcions, com per la presència de participants de Canadà, Dinamarca, França, Suïssa, y la República Txeca a banda de la participació de la gran majoria de clubs nacionals.

El Covid-19 no ha permès que es pugui celebrar el “San Prudencio Curling Cup” que s’havia de disputar els dies 17, 18 i 19 d’abril i en el que nosaltres hi participàvem amb l’objectiu de defensar el títol obtingut l’any passat.

El HarriPuig Online Bonspiel s’ha pogut seguir pel canal de Youtube de Harrikada Curling Taldea.

Poblacions d’origen equips i jugadors de curling

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.