Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Notícies – Cerdanya

La Universitat Ramon Llull serà la Coordinadora de la 37a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris

Cerdanya
DSC_0633
Puicerdà será la Vila Esportiva Universitària 2022 .

La Universitat Ramon Llull rep el testimoni per part de la Universitat de Girona, d’organitzar la 37ena edició dels Campionats de Catalunya Universitaris.  En l’edició anterior hi van participar més de 8.000 esportistes en 30 modalitats esportives, combinant la competició amb els estudis. Els CCU són uns campionats consolidats, amb un prestigi esportiu de primer nivell, i per la universitat anfitriona, sempre suposa un repte dur-los a terme. La il·lusió de portar les diferents modalitats esportives a un  alt nivell combinat amb la responsabilitat d’organitzar-los amb totes les noves mesures de seguretat i protecció, fan que l’edició d’enguany sigui més viva que mai.

Els Campionats de Catalunya Universitaris començaran el mes de novembre de 2021 amb una primera jornada que servirà per classificar-se per la segona jornada, juntament amb aquelles Universitats ja classificades.

La URL agraeix el suport de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Puigcerdà i Llívia per l’organització d’aquests CCU22. Representants d’aquestes institucions participaran en la presentación que es farà el dilluns 15 de novembre al Museo Cerdà. Els Ajuntaments de Puigcerdà i Llívia han posat a disposició de l’ECU, els equipaments municipals i personal tècnic, i considera que per la ciutat poder acollir la competició i col·laborar amb la universitat, les altres institucions i empreses, és un honor, com el fet que Puigcerdà es converteixi així en Vila Esportiva Universitària 2022.

Tantmateix, la URL agraeix a la resta d’universitats catalanes i als seus serveis d’Esports tota la implicació en aquests campionats, que no serien possibles sense ells i els seus esportistes.

Des de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat Física s’ha mostrat una gran satisfacció per l’elaboració d’un nou pla estratègic de l’esport universitari 2020-2030 que es portarà a aprovació aquest mes de desembre, amb participació de les universitats, per poder obtenir un millor aprofitament i qualitat de les activitats que s’organitzin d’ara endavant.

Puigcerdà respirarà esport universitari gràcies a aquests Campionats, serà epicentre de l’esport. Aquesta activitat contribueix encara més a vincular estretament Universitat i ciutat.

Font: Ajuntament de Puigcerdà

Si t’ha interessat llegir la notícia La Universitat Ramon Llull serà la Coordinadora de la 37a edició dels Campionats de Catalunya Universitaris, també et pot interessar llegir Arrenquen les prèvies pel premi Cerdà de l’any 2021.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.