Pànxing Cerdanya

20, abril del 2024

Search
Close this search box.

20, abril del 2024

Notícies – Cerdanya

Welcome Summer Cerdanya, una iniciativa per reactivar el turisme

Cerdanya
Fotografia aèria del túnel del Cadí i la muntanya de la Tosa (Foto: IST).|Accés al peatge del Túnel del Cadí|Vehicles accedint al Túnel del Cadí (Foto: ACN).
Pla mitjà de vehicles accedint al Túnel del Cadí després que s’hagi reobert al trànsit. Imatge de l’11 de juny del 2019. (Horitzontal)

Més de 100 empreses cerdanes assumiran el cost del peatge del túnel del Cadí dels seus clients durant el 6 i 7 de juny. La campanya “Welcome Summer Cerdanya” pretén revitalitzar el turisme i l’activitat econòmica de la comarca.

Welcome Summer Cerdanya una iniciativa per reactivar el turisme
Vehicles accedint al Túnel del Cadí (Foto: ACN).
Més d’un centenar d’empreses de deu sectors d’activitat diferents repartides entre tots els municipis de la Cerdanya s’han adherit a una campanya que vol promoure el turisme a la comarca. En concret, es tracta d’assumir el cost del peatge del túnel del Cadí dels seus clients durant un cap de setmana.
L’objectiu d’aquesta iniciativa, promoguda per l’associació Empresariat Cerdanya, és revitalitzar el turisme i l’activitat econòmica a la comarca. La campanya arriba en el context de la paràlisi derivada de la crisi sanitària de la covid-19. Així, es preveu que totes les persones que presentin el tiquet d’aquest peatge els dies 6 i 7 de juny a un establiment que formi part de l’acció “Welcome Summer Cerdanya” podran recuperar-ne l’import o destinar-lo, a través d’un donatiu, a la Fundació Hospital de Puigcerdà.
La possibilitat “d’invertir” els diners del peatge del Túnel del Cadí estarà disponible tant en hotels i restaurants de la comarca com també en diverses activitats programades. L’objectiu és promoure diverses propostes “vivencials” per a dur a terme en família o grups d’amics, segons han explicat des d’Empresariat Cerdanya en un comunicat. Tot i que la idea inicial és que l’acció tingui lloc el 6 i 7 de juny, en cas de no ser possible es posposaria al cap de setmana del 27 i 28 del mateix mes.
Qui són l’associació Empresariat Cerdanya?
Aquesta associació es va donar a conèixer el maig de 2019. Actualment està formada per un centenar de socis de diferents entitats, empreses i autònoms en actiu a la Cerdanya. Entre aquestes hi ha sectors tan variats com el sector de la mecànica, dels transports, de la construcció, del ram turisme o estacions d’esquí.
ACN Puigcerdà
Altres articles
Si t’ha agradat llegir aquesta notícia Welcome Summer Cerdanya, una iniciativa per reactivar el turisme potser també t’interessa L’activitat comercial i cultural arrenca a Puigcerdà.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.