Pànxing Cerdanya

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Aprèn a fer paper a partir de fibres naturals

Cerdanya
260afc7301b0052cda4c96560cbc2587.jpg
En aquest taller us ensenyarem el procés d’elaboració del paper a partir de matèries naturals, i alhora, podreu fer vosaltres mateixos una fulla de paper.

En aquest taller us ensenyarem el procés d’elaboració del paper a partir de matèries naturals, i alhora, podreu fer vosaltres mateixos una fulla de paper. Veurem un audiovisual didàctic on s’expliquen les diferents fases de l’elaboració del paper.
 
A continuació, passarem a la taula on hi trobarem diferents cubetes, que ens ajuden a il·lustrar les diferents fases del procés: una cubeta amb palla natural de la Cerdanya, una cubeta amb la palla bullida, una altra amb la palla ja rentada i una altra amb l’aglutinant. I a partir d’aquí, ja podem passar a la part pràctica, en la qual farem una fulla de paper, que després ens podrem emportar a casa. Per últim, al taller podrem veure diferents objectes (llibretes, punts de llibre, escultures, etc.) fets amb material de pasta de paper de diferents fibres naturals (de palla, de seda, etc.).
 
 
Amb els nens el taller s’adapta, fent un taller de paper maché.
 
A més d’aquest taller, també es fan tallers de ceràmica, de teixir amb teler de baix llis, de patchwork, així com visites al nostre taller d’artesania.
 

Experiència PX

Lloc i hora de trobada: El taller de paper es realitza al nostre espai de treball, a Cal Tallaferro, a Éller. Es recomana aparcar a l’entrada del poble, al costat de la font.
Durada: 1,5h. Possibilitat de modificar la durada, segons interessos dels participants.
Preu: A concertar, tant per adults com per nens.
Grup mínim: 5 persones / Grup màxim: 10 persones
Estacionalitat: De març a juny només dissabtes. Juliol i agost de dilluns a dissabte. Grups escolars, en dies lectius, des de Setmana Santa fins a fi de curs. Altres possibilitats, a concertar.
Idiomes: Català i castellà
Pagament amb targeta: No
Accessible per a persones amb discapacitat:
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.