Pànxing Cerdanya

23, abril del 2024

Search
Close this search box.

23, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

El Cap de Rec, a Lles, estrena un nou itinerari ecoturístic i servei de lloguer de bicicletes elèctriques

Cerdanya
Les Graonades, el relleu glacial
El nou itinerari busca potenciar el paper de les estacions d’esquí nòrdic com a dinamitzador del territori.

Aquesta primavera s’ha estrenat al Cap del Rec, la base de l’estació d’esquí i muntanya de Lles, un nou itinerari Ecoturístic i un nou servei de lloguer de bicicletes elèctriques.

L’itinerari ecoturístic, desenvolupat en cooperació amb el Consorci GAL Alt Urgell-Cerdanya, té com a objectius potenciar el paper de les estacions d’esquí nòrdic com a dinamitzadores de les valls d’alta muntanya, donant a conèixer i valoritzant els recursos naturals i paisatgístics propis de les estacions.

L’itinerari consta d’una ruta circular de 7,3 km que ens ajuda a interpretar recursos naturals que es troben durant el recorregut, com la formació glacial de la zona o l’ornitologia, a la vegada que ens descobreix una antiga barraca de pastor.

D’altra banda, també s’estrena un servei de lloguer de bicicletes tot terreny elèctriques de darrera generació amb base al Refugi del Cap del Rec. L’entorn disposa d’un fantàstic accés asfaltat amb aparcament i a la vegada, des d’aquest lloc, comencen camins tancats al trànsit que ens ofereixen un entorn ideal per a gaudir en família. 

Hi ha diversos itineraris possibles, entre els quals el que ens porta, gaudint de les millors vistes de la Serra del Cadí, fins als estanys de la Pera a 2.335 m d’altitud.

Font: Estació d’esquí i muntanya de Lles

Si t’ha agradat llegir El Cap de Rec, a Lles, estrena un nou itinerari ecoturístic i servei de lloguer de bicicletes elèctriques, també et pot interessar llegir Un dia a l’estació de nòrdic de Lles de Cerdanya.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.