Pànxing Cerdanya

24, juliol del 2024

Search
Close this search box.

24, juliol del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Casa rural Cal Pedrals. El retrobament d’una família

Cerdanya
1ce82a51-5ae7-42b9-ba4f-58f68cd3d89a
Tots plegats som conscients del que ha comportat la pandèmia en l'àmbit laboral. Deixem de banda per un moment temes purament econòmics, prosaics, i posem el focus en les relacions humanes: com en altres aspectes, la Covid ha dividit equips humans, ens ha relegat a la solitud del teletreball i ens ha privat del contacte entre companys de feina. Però, ei! Que no som aquí per rememorar el que, afortunadament, estem superant. Avui hem vingut a explicar el retrobament d'una extensa família que feia molt temps que no es reunia, i el que és més important, a parlar del lloc on ho ha pogut fer.

L’escenari d’aquest dolç i esperat retrobament ha sigut Cal Pedrals d’Urús, una antiga casa de pagès de principis del segle XIX reconvertida en allotjament rural. Durant dos dies, les tres parts independents en les quals es divideix la casa ens han allotjat, a vint-i-dues persones tornant-se a encontrar de nou, algunes d’elles, fins i tot, veient-se en persona per primer cop, després de dos anys de comunicar-se a través de trucades, correus electrònics i videoconferències.

Cal Pedrals, ha aportat tot el necessari perquè això fos possible. Més enllà del magnífic allotjament, la terrassa exterior coberta i el jardí es van convertir en el punt neuràlgic de la jornada, permetent tant les activitats formatives, la barbacoa per agafar forces i els jocs de tarda per gastar-les, com el que ens va acabar de robar el cor: l’espai ideal per xerrar i posar-nos al dia sota el cel nocturn de la Cerdanya.

Tanmateix, aquí, vam poder descobrir una zona captivadora. Tot passejant, vam recórrer el petit poble, gaudint de les fonts i de la caminada fins a Sant Grau, amb les extraordinàries vistes que ofereix cap a la vall ceretana: certament, una panoràmica difícil d’oblidar.

I per últim, i no per això menys important (ans al contrari!), destacar la figura del Francesc Sirvent, propietari de Cal Pedrals, que en tot moment va vetllar perquè la nostra estada fos tot un èxit. Gràcies a ell, guardarem un gran record de casa seva, especialment reforçat pel fet de formar part d’un moment especial per nosaltres: el retrobament de la gran família Pànxing.

cal pedrals
Família Pànxing

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.