Pànxing Cerdanya

12, juliol del 2024

Search
Close this search box.

12, juliol del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Torna el Cerdanya Happy Walking

Cerdanya
CHW_2019_senderistes
Després de la suspensió de l’edició del 2020 per culpa de la pandèmia de la Covid-19, el Festival de Senderisme cerdà torna carregat de novetats, però marcat per les restriccions.

Durant els dies 10, 11, 12 i 13 de juny, es durà a terme la cinquena edició del Cerdanya Happy Walking, el Festival de Senderisme promogut per Turisme Cerdanya amb l’objectiu de promocionar la comarca com un destí ideal per a la pràctica del senderisme i valorant la figura del guia de muntanya com la millor opció per descobrir els millors indrets de la Cerdanya. L’altre objectiu principal de l’esdeveniment és donar a conèixer els magnífics productes locals que tenim i la feina dels seus productors.

Activitats

En aquesta edició s’han programat 8 excursions guiades per les diverses zones de la comarca amb diferents nivells de dificultat. De fet, com a novetat destaquem una excursió adreçada totalment a joves d’entre 12 i 29 anys que s’organitza conjuntament amb làrea de joventut del Consell de la Cerdanya amb l’objectiu de fomentar el senderisme entre els més joves.

Tot i això no tot és senderisme, ja que, paral·lelament, s’organitzen activitats diferents com l’exhibició de l’exposició “Històries i camins. Passeig literari pels camins pirinencs”, una xerrada on participaran els guies del festival o el tradicional concert de música tradicional dels Pirineus.

happy walking
Fotografia de l’edició 2019. Happy Walking

Horaris i preus

Els horaris dels esdeveniments seran:

  • Exposició: Del 10 al 30 de juny al Museu Cerdà
  • Xerrada: Dijous 10 al patí del Museu Cerdà
  • Concert: Dissabte 12 a la plaça Major de Bolvir

Les excursions tenen un cost de 15 € (adults) i 10 € (menors de 16 anys) i inclouen el guiatge, un “Happy kit” per l’excursionista i el lot de productes de Cerdanya un cop acabada l’excursió. També es pot comprar el paquet de totes les excursions per 50 €. Les inscripcions es poden fer mitjançant el web www.cerdanyahappywalking.cat

Restriccions per la Covid-19

A conseqüència de la Covid-19, el tastet dels productes locals de la Cerdanya, que es feia en edicions anteriors quan s’acabaven les excursions, no es podrà fer in situ sinó que, en aquesta ocasió es rebrà un lot amb els productes locals. A més les restriccions per la Covid-19 obliguen a reduir el nombre de participants i de moment, només deixen portar grups fins a 6 persones. En cas que les restriccions es flexibilitzin i es puguin oferir més places, es farà.

Aquesta iniciativa neix de la taula de treball Camins de Cerdanya i compta amb l’organització de Turisme Cerdanya i el Consell Comarcal de la Cerdanya, el patrocini de la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Bolvir, i la col·laboració d’IDAPA, l’Ajuntament de Puigcerdà, Associació Agroalimentària Cerdanya, Parc Natural del Cadí-Moixeró, Camí dels Bons Homes, Marca Pirineus i els patronats de turisme Costa Brava-Pirineu de Girona i de la Diputació de Lleida.

Tota la informació del festival es troba a: www.cerdanyahappywalking.cat

#cerdanyahappywalking21

Cartell del Cerdanya Happy Walking
Cartell del Cerdanya Happy Walking

Font: Turisme Cerdanya

Si t’ha agradat llegir la notícia Torna el Cerdanya Happy Walking, també et pot interessar De Puigcerdà a Cadaqués.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.