Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Cerdanya, paradís ciclista

Cerdanya
2d88ab916503b4690740bdbf348148be.jpg
La Cerdanya, i tot el seu entorn, posseeix un medi natural tan incomparable que cada cop són més nombrosos els esportistes que s’entrenen en aquest territori per aconseguir un nivell òptim de preparació física. Les possibilitats de la comarca són molt àmplies per realitzar qualsevol tipus d’esport d’aventura, però és ben cert que el ciclisme, tant de BTT com de carretera, està en auge. 

Amb unes condicions meteorològiques excel·lents (8 mesos de bon temps), la vall és tan oberta que el sol normalment hi està present; sigui on sigui, sempre es troben dues o tres vessants de muntanya on pedalar, l’alçada és perfecte pels qui busquin entrenaments d’alt rendiment; els amants del descens també disposen de Bike park; els ciclistes de carretera poden gaudir de rutes tranquil·les… En resum, l’alta muntanya ceretana brinda un escenari tan positiu, que és difícil fer-li un lleig.
 
Així doncs, pels qui tinguin pensat aquest estiu muntar en bici per la Cerdanya, saber que estan en bones mans. L’oferta d’especialistes en aquest esport a la zona és abundant, i ells us podran ajudar amb el que us faci falta: comprar material, serveis de mecànica, lloguer de bicicletes, resoldre dubtes, facilitar rutes… L’oferta és ingent i cadascuna de les botigues visitades tenen les seves recomanacions i descobreixen els seus secrets.
 
A Ski Bike, amb una gran varietat de bicicletes, tenen bicis fins per a infants de 2 – 3 anys perquè els més menuts es comencin a introduir en el món dels pedals, a més estan especialitzats en bicicleta elèctriques de diverses marques i, a més, també tenen una bona oferta de venda de segona mà. 
 
 
A Esport Iris, si s’haguessin de definir com especialistes en algun tipus de bicicleta ho fan en la marca Specialized que ofereix un rendiment excel·lent. Des de rígides XC, ultralleugeres, fins a dissenys amb suspensió FSR provada en campionats del Món, presents en bicicletes trail, descens i carretera. Per altra banda també estan treballant molt en bicicletes elèctriques tant de venda com de lloguer.
 
 
El fet del lloguer de les bicicletes cada cop està més estès en terres ceretanes, a Punt Alpi tenen com a màxima que els clients que arriben puguin provar i llogar totes les bicicletes elèctriques de doble suspensió 27,5 PLUS de la Marca LAPIERRE, perquè la seva idea és que el client provi, llogui i desprès de la magnífica experiència amb unes bicicletes tan fantàstiques no es pugui resistir a comprar-les.
 
 
També a Goout fan molta incidència en les bicicletes elèctriques, segons la seva experiència cada cop hi ha més demanda en aquest sector  ja que és una manera molt còmode d’anar en bicicleta i a més és un mitjà que facilita que tothom pugui anar en bici per la muntanya, curiosament, malgrat aquest augment de la tendència més moderna entre les bicicletes, la marca més demanada en la botiga és la BH, pionera en el sector.
 
 
Un factor fonamental a l’hora de decidir-se a pujar sobre la bicicleta és cada quan cal revisar les nostres bicicletes, a Velo Monkey aconsellen que el més convenient és fer-ho com a mínim un cop a l’any, amb un manteniment periòdic ens anticiparem a problemes més greus i a la llarga estalviarem diners. Si es fan molts kilòmetres és recomanable portar més sovint la bici al taller i parar atenció a sorolls,  joc en els eixos, funcionament de les suspensions… perquè, de vegades, ens acostumem al mal funcionament  d’alguna part de la nostra bici i no som conscients de que no funciona de la manera correcta. 
 
 
I pels trajectes en bicicleta pot ser molt útil comptar amb l’ajut de les darreres tendències en rellotges esportius amb GPS, a la Joieria Helio’s recomanen les millors marques en rellotgeria esportiva, tant en qualitat, preu i disseny. Amb tres marques molt reconegudes, on cadascuna d’elles destaca per les seves qualitats; Polar, Garmin i Suunto, Polar capdavantera en funcions com a pulsòmetre; Garmin  líders en GPS i navegació i Sunnto pioners en esports outdoor (de muntanya i a l’aire lliure).
A més també disposen de polseres i penjolls dissenyats exclusivament pels amants de les bicis. 
 
 
I ara sí, ara…  a pedalar!!
 
Amb la col·laboració de: Esports Iris, Goout, Punt Alpí, Ski Bike, Velo Monkey i Joieria Helio’s.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.