Pànxing Cerdanya

14, abril del 2024

Search
Close this search box.

14, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Cerdanya Senderisme de Salut: T’ho perdràs?

Cerdanya
2202aa1d7b1ec1fb18c936a75fbbf4bf.jpg
Aquest estiu té lloc la 2ª edició del programa d’activitats Cerdanya Senderisme de Salut, que es desenvoluparà en el decurs de tot l’estiu, fins al 9 de setembre. El programa, organitzat per Guies del Pirineu, amb la col·laboració de Nordic Walking Pirineus, ofereix enguany 56 activitats, amb un total de 1.400 places disponible, i compta amb nombroses novetats, tant pel que fa a l’oferta d’activitats, el seu funcionament, i els patrocinadors i col·laboradors.

Una proposta profundament remodelada, amb moltes novetats, presentant fins a 9 noves activitats, amb un increment de l’aposta per convertir la Cerdanya en una destinació turística de marxa nòrdica, amb un nucli principal a l’estació d’esquí de La Molina, i incloent, a més de les ja clàssiques sortides de matí, tarda, i nocturnes en lluna plena, tres cursos de formació en la tècnica de Nordic Walking. Noves sortides com la Ruta dels Miradors del pla de l’Àliga, a Estana; Nordic Walking a les Fonts de Llívia; l’estany de Lanós, a Porté; el pic dels Moros, a Font-Romeu; i la Vall de Llo, a Llo. La distribució de les activitats dóna a conèixer paisatges de l’Alta, la Baixa Cerdanya, i el Baridà, la major part d’ells en els parcs naturals del Cadí-Moixeró, i dels Pirineus Orientals Catalans.
 
S’ofereixen activitats gratuïtes -facilitades pels establiments col·laboradors-, activitats subvencionades, y activitats de pagament, amb uns preus de 5 a 15€, -amb cursos de marxa nòrdica, subvencionats, a 25€-. Tot això és possible gràcies al patrocini dels ajuntaments de Puigcerdà, d’Alp i de Llívia, el suport de la Diputació de Girona, La Molina FGC, i el Consell Esportiu de la Cerdanya, per part del sector públic; l’Associació de Bars i Restaurants de la Cerdanya, i els establiments hotelers, de restauració, de transport, i de comerç que hi col·laboren en aquesta edició. 
 
 
Una altra de les novetats, és que hi ha prevista una activitat solidària, el dia 8 d’agost, un taller de marxa nòrdica a benefici de la Fundació Ari, que tindrà lloc a Llívia, al parc de Sant Guillem. Les activitats d’Alp tindran una gran diversitat de propostes al voltant de La Molina, i les de Puigcerdà, amb les 10 sortides patrocinades els dimecres, donaran a conèixer enclavaments singulars de la Cerdanya. Totes les activitats que es promouen son cardiosaludables, i cardioprotegides, ja que els guies i instructors disposen d’un desfibril·lador, com a part del seu equip de primers auxilis.
 
La informació del programa està disponible a les oficines municipals de turisme, a l’Oficina Comarcal de Turisme, als establiments col·laboradors, als establiments turístics, en general, i a la web de Cerdanya Senderisme de Salut. Les inscripcions es poden fer, segons les activitats, a les oficines municipals de Turisme de Puigcerdà, Alp, Llívia, i a Guies del Pirineu-Nordic Walking Pirineus, via telèfon i correu electrònic. 
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.