Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Clubs, escoles d’esquí i botigues d’esports de la Cerdanya

Cerdanya
7de9b9bb517ed3c0142760a024a48fae.jpg

En poc més d’un mes la comarca estarà pintada de blanc, segons diuen totes les previsions populars s’espera una bona temporada de neu i el sector està ja preparant-se per oferir el millor. La Cerdanya està llesta, i impacient, per estrenar una nova temporada, estacions, clubs i escoles d’esquí, botigues especialitzades, hotels i apartaments tot el sector preparat per rebre les primeres neus. 

La Cerdanya pot ser el paradís pels amants dels esports d’hivern: esquí de muntanya, alpí o de fons; snowboard, heliesquí o simplement gaudir de les passejades amb trineus pels paisatges nevats són moltes de les experiències que es poden viure a la comarca.
 
Les estacions són abundants i diverses, cadascuna d’elles amb el seu tarannà i la seva manera de fer i de rebre als seus clients, però totes cada any sorprenen amb noves instal·lacions i nous serveis. De la mateixa manera, gràcies a la popularització dels esports d’hivern, han proliferat clubs i escoles d’esquí, algunes d’elles amb una gran tradició, d’altres més modernes, però totes amb una característica comuna i fonamental, l’esperit concret que tots els seus alumnes aprenguin a gaudir dels esports de neu, de la natura i del respecte al medi ambient. 
 
Escoles i clubs amb filosofies diferents, algunes innovadores aposten per les possibilitats plenament educatives de l’esport i de les activitats en la natura, d’altres busquen més la vessant lúdic-esportiva intentant fer de l’esquí una activitat global i polivalent, en aquets sentit no pot faltar la vessant competitiva que sempre treballen més els clubs, buscant una competitivitat sana que impliqui esforç, reptes personals a superar i l’aprenentatge de gestionar victòries i derrotes.
 

 
Capítol a part mereix l’equipament necessari per a la pràctica d’aquest esports. Uns equipaments que és preferible adquirir-los sempre en botigues especialitzades ja que el seu personal serà el millor assessor per no equivocar-se i aconseguir exactament allò més adequat a les necessitat de cada client. En aquest sector a la comarca  han proliferat les botigues de material de segona mà, com una bona oportunitat per poder disposar de material de primera qualitat, posat en condicions òptimes per les mateixes botigues, a preus molt competitius. Un negoci que funciona molt bé entre les famílies amb infants que esquien donada la necessitat de canviar pràcticament cada temporada tot l’equipament.
 
Des de Panxing Tot Cerdanya hem donat veu a molts dels clubs i escoles de la comarca per conèixer de primera mà  les seves filosofies i maneres de fer i, a la vegada, us oferim una selecció de botigues de material específic.
 
ALPINE LINE CLUB D’ESPORTS
La  nostra filosofia és formar esquiadors amants de l’esport, amb esperit de sacrifici i amb capacitat de treballar per uns objectius. Durant tot aquest procés, els infants gaudiran d’un grup, d’un entorn i d’unes relacions humanes que els ompliran de per vida i els animarà a seguir endavant en tots els seus reptes. Els nostres trets d’identitat són la planificació, el rigor, la personalització, la creació d’àmbits de treball i el seu seguiment.
 
C/ La Solana, 3. Puigcerdà.
Tel. 619 850 037 – 972 880 465
www.alce.cat  •  info@alpinelinece.com
 
CLUB D’ESQUÍ ELIT CERDANYA
Tenim com a prioritat oferir als seus socis un ventall, el més ampli possible, d’oferta esportiva i d’aquesta manera complir amb la nostra vocació de servei. Tot això ho fem des de la professionalitat del nostre equip de treball, la passió per aquest esport i amb el convenciment de transmetre una experiència on els nostres socis gaudeixin formant part del nostre club.
 
C/ Nord, 27. Alp
Tel. 686 032 472
www.elitcerdanya.com • ceelitcerdanya@gmail.com
 
CLUB ESQUÍ INTERNACIONAL 

El nostre Club utilitza l’esquí, la neu, la muntanya i la competició, com a eina per aconseguir un desenvolupament complet dels nens, tant a nivell esportiu com personal. A través de la cultura de la neu donem als nens i joves uns valors humans, importants: esperit guanyador, superació personal, força de voluntat i respecte al medi ambient. Aconseguim que els nostres alumnes siguin capaços de fluir, sentir i expressar totes les seves inquietuds i energia, mitjançant l’esquí, els entrenaments físics i altres activitats que ofereix el nostre Club. Per això expliquem de forma equilibrada els sistemes EM, MO, CD a través de l’aspecte tècnic, físic i mental.
 
C/ Major, 50 baixos. Puigcerdà. 
Tel. 666 543 637. 
scinternationalskiers@gmail.com
 
CLUB ESQUÍ ALPÍ CERETÀ

L’objectiu que perseguim al Club esquí alpí Ceretà  és formar persones amb un bon nivell esquí que gaudeixin al màxim del nostre esport en companyia dels seus amics. Els grups estan dividits per edats, i dins de cada grup per nivell, de manera que és més fàcil fer un treball que els ajudi a millorar la seva tècnica en pista. El respecte al medi ambient i el treball en equip són els pilars fonamentals de la formació que oferim als nostres esquiadors fomentant l’amistat i el bon ambient dins del grup.
 
C/ Major, 50 Baixos. Puigcerdà.
Tel. 619 56 75 55.
 
CLUB ALPÍ NÚRIA MASELLA CERDANYA

Al CANM-Cerdanya volem facilitar l’aprenentatge de l’esquí alpí i assentar les bases tècniques i pedagògiques que garanteixin la continuïtat dels esquiadors en aquest esport. Creiem fermament que la qualitat de l’ensenyament, per damunt de tot, és condició indispensable per formar amb èxit als joves esquiadors des del primer contacte amb la neu, fins a culminar la seva carrera esportiva, i per això comptem amb un equip humà format, consolidat, i amb molt experiència. Entenem la competició com la conseqüència de la gran base d’escola amb que comptem. 84 anys d’història ens avalen.
 
Av. Pirineus, 23 baixos. Puigcerdà. 

Tel. 972 14 05 79. 
www.canmc.org  • info@canmc.org
 
LA MOLINA CLUB D’ESPORTS 

A La Molina Club d’Esports tenim l’objectiu de fomentar l’educació esportiva mitjançant la vessant competitiva de l’esquí alpí i de muntanya. 
Els nostres esportistes segueixen un procés formatiu, des dels 4 ó 5 anys, fins a les categories absolutes on aprenen els valors propis de l’esport al mateix temps que assoleixen els coneixements necessaris per competir al màxim nivell possible segons el seu talent i compromís.
 
Av. Supermolina, s/n. Edifici Pla del Roc. La Molina.
Tel. 650 619 708.
www.lamolinace.cat – secretaria@lamolinace.cat
 
SKI CLUB ELEMENTS
Ski Club Elements té l’objectiu de formar a infants amb aquells valors que ens aporten els esports de muntanya, fent que gaudeixin d’experiències enriquidores a la neu i aprenguin a esquiar a través de la diversió.
Hem creat diferents propostes per tal que tothom trobi allò que més s’ajusti a les seves necessitats, amb diferents calendaris i horaris adaptats a cada categoria. Des de la vessant més esportiva de la neu a la formació i l’aprenentatge dels més petits, passant per la formació de futurs tècnics o la diversió dels pares més agosarats.
 
La Molina i Masella
Tel. 972 89 27 17
 
CLUB CERDANYA SKIMO TEAM

El Club Cerdanya Skimo Team neix amb l’objectiu de formar, iniciar i apropar l’esquí de muntanya al gran públic de totes les edats. Establir els fonaments tècnics d’un esport que ens pot oferir un gran ventall de possibilitats per gaudir de la Cerdanya, i sempre, prioritzant el factor humà: formar persones abans que esportistes.
 
Tel. 972 090 939
info@cerdanyaskimoteam.cat
 

MAY LUENGO ESQUI CLUB
Tenim com objectius, entre d’altres, els de l’ensenyament i millora de la tècnica de l’esquí alpí per participar en l’educació integral dels infants i joves. No ens limitem a entrenar durant l’hivern, sinó que entrenem durant tot l’any, més de 125 dies d’entrenament l’any, tots inclosos dins la quota i, com a novetat, aquesta temporada 2015/2016 hem creat l’equip de competició de Patins Inline.
 
Tel. 93 825 70 16
www.mlec.cat – info@mlec.cat
 

ESCOLA D’ESQUÍ I SNOWBOARD TRAÇA 
La gran fita és aconseguir que el client, tant infant com adult, adquireixi les eines necessàries per desenvolupar l’activitat amb la màxima seguretat i, alhora, perfeccioni el seu nivell.
Això ho aconseguim amb una filosofia d’entrega total i personalitzada al client, adaptant-nos al seu perfil, nivell i edat, per tal de què en tot moment se senti còmode i atès, fent que l’estona que està amb nosaltres li sigui una gran experiència.  
 
Pl. de la Corona 2, 2-1. Granollers.
Tel. 934 524 970 – 972 881 960

 
SKI CLUB OLIMPIA GER 
Som  un club d’esquí i snowboard de Cerdanya, esquiem alternativament a les sis estacions de Neiges Catalanes, on sempre hi ha neu!. Estem enamorats dels esports de neu i els nostres objectius són que els infants entre 3 i 15 anys es diverteixin aprenent a esquiar. La nostra  experiència i els nostres entrenadors, degudament titulats, són la millor eina per garantir seguretat, tècnica i diversió. Un club familiar on des dels mes petits de “Jardí de Neu” fins els més grans, els pares, trobaran nous amics per compartir experiències a la muntanya.
 
Tel. 608 147 173.
info@olimpiager.com
 
ESQUI CLUB MEGANEU
Des de la seva fundació, l’Esqui Club Meganeu s’ha distingit per la seva versatilitat, adaptabilitat, flexibilitat i proximitat, molt allunyat de velles formules d’entendre la pràctica esportiva.
El nostre sistema permet que cada nen aprengui a esquiar dins del grup segons les seves possibilitats d’assistència, al seu ritme i segons les seves aptituds tècniques i amb una relació qualitat / preu immillorable. 
La humanització de l’esport en tots els seus àmbits, la persona i les seves necessitats com element prioritari, el respecte, el treball en equip, la motivació  i la superació personal com objectiu imprescindible de formació  i aprenentatge formen part de l’essència de la nostra entitat.
 
Tel. 972 145 062
www.meganeu.com – info@meganeu.com
 

EDELWEIS ESCOLA D’ESQUÍ I SNOWBOARD
En el nostre club, a part de l’escola, fem grups de tecnificació i oci d’esquí i snowboard, orientats a infants i joves d’entre 3 i 18 anys. Grups de nivells similars amb un nombre màxim de 9 nens on esquiaran amb el mateix grup tota la temporada. No som grups de competició, exceptuant els de FREESTYLE on hi ha una planificació per temporada amb les competicions marcades. Aprenentatge i diversió a càrrec dels millors entrenadors amb llarga experiència en la formació de nous esquiadors i snowboarders. 
 
Avda. Josep Maria Bosch Aymerich, 16 Masella (Alp)
Tel. 650 662 615 – 665 342 479
info@escolaedelweiss.com – www.escolaedelweiss.com

 
ESCOLA ESQUÍ DE LLÍVIA
La filosofia de l’Escola d’Esquí de Llívia és ensenyar i fer gaudir de la pràctica d’un esport que moltes vegades és mou per aquella persona. Sabem que es troben en un medi totalment diferent i hem d’aconseguir que amb poc temps, aprenguin i es familiaritzin amb la neu. I sobretot que s’ho passin més que bé i s’aficionin a la pràctica dels esports de neu.
 
Av. Catalunya, 71. Llívia.

Tel. 972 146 336
www.intercerdanya.com – intercerdanya@intercerdanya.com
 
CLUB ESPORTIU MASELLA TEAM 
El Club Esportiu Masella Team porta més de 10 temporades formant esquiadors i surfistes des de ben petits, amb cursets per aprendre a esquiar des dels 3 anys, fins a les categories juvenils amb formació específica per a la competició. A més, els grups de tecnificació i competició entrenen algunes de les nits de la temporada tot aprofitant el gran potencial del domini esquiable nocturn de Masella.
 
Tel. 972 144 000
masellateam@masella.com

 
ESCOLA CATALANA D'ESQUÍ
“L’esquí com esport i l’esport com cultura”. Més de 20 anys dedicant-nos a fer-vos gaudir del esquí.  
 

La Molina
Tel. 972 892 210 – 665 994 496
info@clubesquialpipirineus.com
 
 
COSES DE MUNTANYA 
El nostre producte estrella és el NOU MATERIAL per aquesta temporada. Cada any renovem part del material d’esquí i snowboard per tal què els clients quedin satisfets. I l’altre, és que ampliem la PISTA DE GEL, ubicada davant de la botiga, a Pista Llarga-La Molina, on tothom podrà patinar a 1.600 metres a l’aire lliure, envoltats d’un espectacular paisatge nevat, una experiència única a La Molina. 
 
Plaça Pista Llarga La Molina.
Tel. 972 862 107.

 
BICI SKI 
Essent els pioners de la venda de segona mà de material d’esquí, aquest any celebrem el 20è aniversari! Ens avalen 20 anys d’experiència equipant infants amb bótes i esquís de segona mà i amb tot el necessari per a la pràctica de l’esquí i l’snow amb material totalment revisat. El nostre valor estrella no és tant un producte sinó un servei. Es tracta del conegut com a “pla renove” que permet equipar nens i famílies a preus òptims any rere any.
També disposem de taller de reparació d’esquís i taules d’snow, així com un ampli estoc de material nou com bótes, esquís, taules d’snow, roba i tot el necessari per la pràctica del teu esport de neu preferit.
 
Av. Pirineus, 13. Puigcerdà.
Tel. 972 883 118.
 
SKI REPARACIÓ LLÍVIA
Durant el mes de novembre Ski-Reparació Llívia ofereix un -15% de descompte en qualsevol reparació. Gran assortiment en material d’esquí de 2a mà.
 
Av. Païssos Catalans, 7. Llívia.
Tel. 972 89 00 90.
 
THE NORTH FACE 
Thermoball, una innovadora alternativa al “plumó”, sense dubte aquest és el nostre producte estrella. Un aïllant sintètic ultralleuger i molt comprensible, que conserva la seva estructura embuatada i retè l’escalfor inclús al mullar-se. Disponible en més de 50 estils i colors diferents.
 
C/ Escoles Pies, 5. Puigcerdà.
 
 
EUSTAQUI ESPORTS 
El nostre producte estrella és disposar per els nostres clients de l’esquí ideal, sigui quin sigui el seu nivell d’esquí i les condicions de les pistes, i amb la comoditat de sortir amb tot el material a 3 metres de la neu.
A més aquest hivern pel lloguer de qualsevol de les nostres gammes d’esquís o snowboards tindreu la possibilitat de guanyar un viatge a Nova York per a dues persones.
 
La Molina.
Tel. 972 892 118
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.