Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

El Quadbtt ha arribat!

Cerdanya
0e17febd522cd9389b04ce5c00f25aec.jpg

Si bé és veritat que a “Catalunya no tenim petroli” també ho és que als Pirineus tenim bones idees! És el cas de l’Hug Escarguel, enginyer de formació i fervent practicant de BTT.

Era l’any 1999 quan es van començar a dissenyar els primers esquemes d’allò que l’any 2003 esdevindria el primer prototip de QUADBTT i al gener del 2006 se’n realitzaren les primeres proves. L’Hug animà a diferents professionals del sector d’activitats en plena natura a que ho provessin. L’efecte va ser immediat, i els superlatius per qualificar el vessant lúdic de la seva conducció foren el motiu que en motivà la seva fabricació, comercialització i el fet que se n’ideés una activitat associada.

Ara, i des de fa tres anys, podem gaudir d’aquesta activitat a la Cerdanya; petits i grans, esportistes i turistes tenen la oportunitat de delitar-se amb l’experiència de pilotar un QUADBIKE. Desprès d’un reglatge apropiat i si seguim uns bons consells d’iniciació, ja podem començar a pedalar… Els QUADBIKES els aprenem a controlar en moviment: així de fàcil! És llavors quan experimentem les sensacions d’equilibri i de velocitat controlada gràcies als seus frens hidràulics. També podem fer derrapatges i gaudir del trial a les quatre rodes.

A més, es pot practicar per tot tipus de terrenys: asfalt, terra, pastures, pistes, camins, rius… És difícil imaginar els seus límits. Fins i tot, es pot practicar a l’hivern i sense dificultat sobre la neu! Així doncs als QUADBIKES no els fan por ni les estacions de l’any ni la diversitat de terrenys, i el més important de tot: respecten al màxim el medi natural de les nostres valls i de les nostres muntanyes!

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.