Pànxing Cerdanya

15, abril del 2024

Search
Close this search box.

15, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Èxit de participació i organització del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà

Cerdanya
6331f8c01c5b08a4fa05fe27dd4a76d2.jpg

L’equip suïs Genève Lully es va proclamar el passat 14 d’octubre, i per tercer any consecutiu, campió del Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà. La 13a edició d’aquesta prova, que es va celebrar a la pista de gel del Club Poliesportiu Puigcerdà, va tenir una elevada participació i un alt nivell esportiu.

El Trofeu Internacional de Cúrling Vila de Puigcerdà és un referent en el món del cúrling i una competició que s’ha guanyat el prestigi internacional. El president del Cúrling Pànxing, Carles de Moxó, es va mostrar satisfet del resultat organitzatiu del Trofeu i va destacar que “el cúrling té un futur molt engrescador a Puigcerdà i a la Cerdanya”.
 
Enguany, el Trofeu va comptar amb la participació d’equips provinents de Suïssa, Estats Units, Escòcia, Itàlia, Andorra, el País Basc, Castella i Lleó, França i Catalunya.
 
 
A l’equip guanyador el van acompanyar, al podi, els conjunts de l’Sporting l’Olla de Lliçà de Munt i l’equip estatunidenc de Saint Paul.
 
El club local va participar amb 2 equips, dels quals el més ben classificat va estar el Puigcerdà Pànxing que va ocupar la vuitena posició final.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.