Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

FGC presenta les novetats de la temporada d’estiu de La Molina

Cerdanya
8e7a85a08fdfca1c1ae5e9ab8fe4598d.jpg
Entre les propostes pels mesos d’estiu, destaquen la nova zona de Trampolí amb l’obertura del telecadira, amb nous circuits de BTT i de descens, i l’ampliació del Circuit d’interpretació de fauna.

El president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, i el director de La Molina, Toni Sanmartí, van presentar les activitats d’estiu a l’estació del Pirineu de Girona. L’acte es va portar a terme al telecadira Trampolí i al Xiringuito del Llac de La Molina, i va comptar amb la presència d’hotelers i empreses vinculades al món del turisme.
 
Pels mesos de més calor, i seguint la política de desestacionalitzar l’activitat de les estacions del Grup FGC, des de La Molina s’ha dissenyat un seguit de propostes lúdiques a l’aire lliure pensades per a tots els públics. Entre les novetats destaquen especialment l’ampliació del Bike Park amb la zona Trampolí, la posada en marxa de l’Eslàlom 4Motion by Volkswagen i l’ampliació del Circuit d’interpretació de fauna, que tindrà sis nous animals.
 
Els visitants també podran gaudir de totes les activitats que es duran a terme a la zona del llac, refrescar-se a la piscina, jugar al Parc d’Aventura als arbres, fer excursions amb quads o relaxar-se al circuit termal, entre d’altres.
 
 La Molina estarà en funcionament diàriament fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana del 17-18 i del 23-25.
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.