Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

La Cerdanya amb els cinc sentits

Cerdanya
185c2c5fda15d63fa28067b610affe88.jpg
Puigcerdà ha presentat un vídeo promocional i una guia d'art i patrimoni per transmetre i donar a conèixer la Cerdanya amb els cinc sentits. 

El passat mes de març es va presentar al Museu Cerdà el material de promoció turística que s'ha treballat des de l'ajuntament de Puigcerdà i el Patronat de Turisme aquest darrer any.

D’una banda, la Guia d’Art i Patrimoni de la Cerdanya que inclou els principals atractius culturals de la comarca. Aquesta guia estarà disponible en català, castellà, anglès i francès.

D’altra banda, dos vídeos promocionals de la comarca, un d’uns 2 minuts i un altre d’uns 9 minuts, on s’hi pot contemplar la majoria d’activitats que esportives i de natura que es poden dur a terme a la Cerdanya durant les quatre estacions de l’any. Aquest vídeo ha estat elaborat per La Cerdanya TV i ha comptat amb la participació de diferents empreses de Puigcerdà i la comarca. El podeu veure clicant aquí: Vídeo Promocional La Cerdanya

També es va aprofitar per mostrar altres materials turístics que s’han editat al llarg d’aquests anys i que serveixen per promocionar la vila i, endemés són eines que des del Patronat de Turisme s’usen per a les fires i workshops: el vídeo de Puigcerdà Històric, una reproducció que mostra l’evolució de Puigcerdà des del segle XI fins al XIX; i els dos vídeos de promoció de Puigcerdà que es van filmar durant la Festa de l’Estany del 2013, que mostren una perspectiva aèria de la vila. Aquest vídeo el va realitzar l’empresa HEMAV.

Cal recordar que a banda d’aquest material, a l’Oficina de Turisme es poden trobar fulletons amb els principals punts culturals i turístics de la vila, una guia de senderisme (elaborada amb 4 idiomes) i altres publicacions que serveixen d’eina per promocionar i donar a conèixer Puigcerdà i la comarca.

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.