Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

La Volta Cerdanya Ultrafons SportHG es converteix en la Ultra Cerdanya

Cerdanya
df976637039f6dd29f7865521bc11a89.jpg
A més del seu canvi de nom l’Ultra Cerdanya arriba amb altres novetats com logotip, organigrama, calendari i recorreguts. Eduard Jornet deixa la direcció de l’antiga VCUF i esdevé president d’honor de l’Ultra Cerdanya. A partir d’aquesta edició l’organització de les curses correrà a càrrec del Club Esportiu Cerdanya Pirineus. 

L’Ultra Cerdanya suposa un punt de partida per a les curses de l’antiga VCUF, sense perdre l’essència que la feien especial: natura, duresa, alta muntanya i, sobretot, trail running. La principal novetat és de calendari, l’Ultra Cerdanya passa a disputar-se el primer cap de setmana del mes de setembre, que aquest any 2016 coincideix amb els dies 3 i 4. El canvi de calendari no ha estat una decisió perquè la voluntat de l’organització era la de no arribar a l’època hivernal amb baixes temperatures i condicions de neu i gel, ni coincidir amb la temporada alta turística. Com a data intermèdia es va triar el primer cap de setmana de setembre.
 
A més, l’Ultra Cerdanya també dóna cabuda a totes les seves curses en un sol cap de setmana, concentrant tota la intensitat de les activitats trail running en un parell de dies.Tres modalitats oficials de curses la conformen: una renovada cursa de 85km amb un espectacular recorregut alpí, de nom Classic Trail de Cerdanya; la Marató de Cerdanya i la Cursa Popular de Muntanya de Cerdanya, de 15km pels senders de muntanya entre Alp, la Molina i Masella.
 
A més, cal sumar-hi el seguit de curses que se celebren per tal de donar a conèixer el trail running entre els més joves, un conjunt de curses per a corredors de fins a 16 anys.
 
El proper mes de febrer s’obrirà el període d’inscripcions a la Ultra Cerdanya.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.