Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Les 6 novetats més importants a La Molina per a aquest estiu

Cerdanya
97ccf57b88ba253cc5dc92ad21261841.jpg
La Molina va començar la temporada d’estiu el dissabte 3 de juny. A partir de l’1 de juliol, estarà en funcionament cada dia fins a l’11 de setembre, mes en què també s’hi podrà anar els caps de setmana. 

Les 6 novetats més importants per a aquest estiu són els canvis en les tarifes dels forfets: s’uniformitza l’edat dels infants, fins als 16 anys; s’homogeneïtza la tarifa de 4 hores i s’elimina la de tarda o mig dia; es posa en marxa el forfet recarregable BikeParkREC, amb dies de lliure elecció de 2, 3, 4 i 5 dies; neix el nou forfet de dia i d’activitats “La Molina Non Stop”, que inclou el telecabina, telecadira, Bikepark, Tubbing, zona lúdica i d’aigües, barques i patinets, vòlei, ponis, frisbee, circuit de fauna, piscina climatitzada, tennis i fitness, i s’amplia el bike-park a la zona de Cap de Comella, amb obertura del telecadira.
 
El bike-park de La Molina ja compta amb 15 circuits i gairebé 50 quilòmetres de recorreguts; nou circuit de Frisbee (Disc golf), que consta d’un circuit similar al del golf en què els participants (de 2 a 8 persones) recorren una distància i llencen discs a unes cistelles que es van trobant al llarg del recorregut, i per últim es posa en marxa el HoverBoard Kart, enginy elèctric semblant als karts amb circuït per a nens i adults.
 
És important recordar que aquest estiu els visitants podran gaudir, un any més, de la Zona del Llac, amb totes les activitats complementàries que s’hi fan cada estiu.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.