Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Masella garanteix neu a tots els sectors

Cerdanya
24fb46ab7924cc300b90baed653c38bb.jpg
Com cada temporada, Masella fa una gran inversió en la millora de les seves instal·lacions i per aquest 2014-2015 presenta moltes novetats, posant especial atenció a la total innivació de l’estació, coincidint amb el 20è aniversari de la instal·lació dels seus primers canons de neu.

L’estació de Masella ja té tots els sectors equipats amb neu de canó després de l’ampliació que ha realitzat de la xarxa de neu. Enguany, s’inniva els Isards, un sector ubicat a la banda més occidental de l’estació i que ressegueix el Torrent de Coma Oriola. Es tracta d’una de les zones més solitàries i boniques de l’estació formada per una petita vall, amb uns vessants que donen accés al cim de la Tosa. És on s’hi localitzen les pistes més exigents, les conegudes pistes negres per a experts del Tub, Extrema i Pista Fonda. També s’amplia el nombre de canons a la zona dels Coms de Das.
 
En aquest sentit, s’han substituït antics canons per altres d’última generació que consumeixen menys i tenen major capacitat de producció de neu. També s’estrena una nova sala de màquines de la xarxa de la neu que permet ampliar la potència dels canons i optimitzar la producció de neu al màxim. L’objectiu de Masella és oferir sempre la millor qualitat de neu i, per aquesta raó, enguany també s’incorpora una nova i moderna màquina trepitjaneu. 
 
I no només s’han fet millores a les pistes, també als accessos a l’estació. Durant l’estiu s’ha asfaltat la carretera Gi-400 tant la banda de la Collada de Toses i La Molina com la de la cruïlla de Das. A més, s’ha repintat la senyalització horitzontal.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.