Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Multipass.world, una plataforma online per desenvolupar negocis turístics

Cerdanya
5c4cdc33739bcd7e71401a86b11a0bd0.jpg
Multipass.world és una plataforma online de venda i promoció de serveis turístics per Internet, en una idea nascuda, pensada i desenvolupada des de la Cerdanya,  amb el propòsit de convertir-se en una xarxa d’interrelació entre proveïdors i usuaris.

Multipass.world vol ser una eina beneficiosa per a tothom, pels proveïdors, que veuran augmentar el nombre de clients amb un nou canal de venda, la seva difusió i altres avantatges, i els usuaris, que guanyaran descomptes i regals pel fet d’utilitzar la plataforma d’Internet. El lema del Multipass.world, “Pirineus sense límits”, és tota una declaració d’intencions. 
 
Els proveïdors (hotels, restaurants, empreses de serveis i administracions) tindran accés gratuït a la plataforma. Cadascun d’ells decidirà, un cop adherits a la iniciativa, quin és el descompte o el regal que oferir als seus clients. Els usuaris accediran a la plataforma després de donar-se d’alta, per la qual cosa només caldrà el nom i el correu electrònic o el telèfon. 
 
El benefici per als proveïdors és major si és té en compte que la plataforma vol convertir-se en una eina de referència per a tots aquells usuaris que pensin en la Cerdanya i en els Pirineus com a destí turístic. Això farà que la difusió dels establiments adherits s’amplifiqui respecte a la situació actual.
 
Multipass.world té el propòsit d’invertir temps i diners en la promoció de la plataforma per tal de donar-la a conèixer, no sols en mitjans clàssics -locals o comarcals- sinó, a més, situant-la en posicions privilegiades en els principals cercadors de la xarxa. 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.