Pànxing Cerdanya

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Primer eslàlom tecnològic del Pirineu a La Molina

Cerdanya
6ab9560145134d361096797ecc8cc0ef.jpg
Volkswagen i La Molina creen la primera pista d’eslàlom tecnològic del Pirineu. Una nova instal·lació, a la pista Trampolí, que permetrà als esquiadors sentir-se com corredors professionals amb l’opció d’endur-se un record a casa, ja que la baixada quedarà enregistrada amb el sistema de càmeres instal·lades al recorregut.

El circuit s’activa automàticament amb el forfet electrònic de La Molina. Un cop realitzada la carrera, l’esquiador veurà quin ha sigut el seu temps a l’arribada i podrà visualitzar el recorregut i descarregar-se el vídeo del seu descens a través del web de La Molina. 
 
Com funciona?
S’activa el circuit amb el forfet electrònic de La Molina; cal intentar ser el més ràpid; mirar el temps a l’arribada; visualitzar el recorregut fet a: www.lamolina.cat; descarregar-se el vídeo de la baixada i compartir-lo amb amics i seguidors a través de les xarxes socials. A partir d’aquí competir visualitzant el ranking de la web.
 
Volkswagen per segon any a la Cerdanya
La marca automobilística és per segon any patrocinadora de la estació d’equí de la Molina. Enguany, la implicació de Volkswagen ha crescut amb la creació de l’Slalom 4Motion i diferents accions de street marketing a la Plaça de Santa Maria de Puigcerdà pel Pont de la Puríssima i Nadal. També capitalitzarà diferents activitats de la zona.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.