Pànxing Cerdanya

21, maig del 2024

Search
Close this search box.

21, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

SKYDIVEBCN, el nou centre de paracaigudisme de Catalunya

Cerdanya
c4416d79eef6dd018bcee3cd8b8ba561.jpg

Consisteix en un salt de baptisme, saltaràs unit a un instructor professional amb un paracaigudes per a dues persones des de 4.000 metres d’altura i viuràs un minut de caiguda lliure ¡¡Sense experiència ni cursos previs!

Rebràs un breu briefing de 5 minuts, on t’explicarem que farem durant el vol a l’avió, ancoratge del teu arnès al del teu instructor, posició a la porta, treball en caiguda lliure (només somriure i gaudir!), Descens sota el paracaigudes i aterratge.


El salt Tàndem és la manera més ràpida i senzilla de fer un salt. Pot realitzar persones de qualsevol edat (*) o condició física (**), ja que el control sobre el salt no depèn del participant, sinó que és el teu instructor amb milers de salts qui s’encarrega de tot.


(*) Edats de 16 anys a 75 anys. Menors d’edat amb autorització paterna signada. Cal que l’autorització signada dels pares
(**) Condicions físiques necessàries: No patir cardiopaties greus, No excedir els 90 kg de pes, no pesar menys de 35 kg, i no mesurar més de 2 metres d’alçada. Advertir les minusvalideses físiques no impedeixen el salt però si el condicionen.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.