Pànxing Cerdanya

25, maig del 2024

Search
Close this search box.

25, maig del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Tyrovol, el parc de tirolines més gran del Pirineu

Cerdanya
4c1a9e14de1b093406919b66df6360f6.jpg
Tyrovol, a 15 minuts de Puigcerdà, ofereix un circuit de 12 tirolines que completen un recorregut de 2 quilòmetres.

Tyrovol és el parc de tirolines més gran del Pirineu, situat a Porté Pimorent, a la Cerdanya, a poc més de 15 minuts de Puigcerdà. És una instal·lació que ofereix 12 tirolines en un recorregut que supera els 2 quilòmetres; emocions i sensacions fins als nivells que es vulguin. El disseny del circuit està pensat per a tot tipus de públics. Els dos primers trams de l’itinerari són gratuïts. No es necessita cap habilitat especial ni condició física per gaudir de l’activitat. La resta de trams completen un recorregut amb diferents nivells i possibilitats. I, fins i tot, per aquells més agosarats, al final del circuit, hi ha la possibilitat de fer el gran salt al buit des d’un pont de mico, amb caiguda d’uns 25 metres. Brutal!
 
Tyrovol està obert tots els dies, de 10 a 19 hores, els mesos de juliol, agost i els primers dies de setembre. Per estar alerta de les promocions i les ofertes, estigueu pendents del web, Facebook, Twitter o Instagram. Els preus oscil·len entre els 7 i els 27 euros. També hi ha un forfet de 3 hores, que permet fer el recorregut que més es desitgi tantes vegades com es vulgui. I tarifes especials per a famílies i grups.
 
El parc de tirolines està pensat especialment per a famílies. És una activitat apta perquè puguin fer els infants a partir dels 3 anys. També hi ha la possibilitat de volar en tàndem en el cas dels més petits, sempre que la parella no superi els 90 quilos.
 
 
La seguretat és una de les màximes en les instal•lacions de Tyrovol. Les tirolines estan equipades amb un fre mecànic i disposen, a més, d’un sistema de retorn que garanteix la seguretat en tot moment. Es recomana portar sabatilles esportives i els infants menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’adults.
 
El parc Tyrovol es troba al llac del Passet, envoltat de natura, en el cor del Parc Natural dels Pirineus Catalans. Per arribar-hi cal enfilar-se per l’N-20 francesa, des d’Enveig o de la Tor de Querol, en direcció al Pas de la Casa. Arribant a la localitat de Porté, just després d’haver creuat el pont, a mà dreta, hi ha el trencant que s’ha d’agafar en direcció al llac del Passet. A uns tres quilòmetres, aproximadament, trobareu Tyrovol. A la zona de Tyrovol, també trobeu un local per menjar i una zona de pícnic amb barbacoes per coure-hi menjar.
 
L’activitat és apta pels nens a partir dels 3 anys.
 

 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.