Pànxing Cerdanya

19, juliol del 2024

Search
Close this search box.

19, juliol del 2024

Turisme Actiu – Cerdanya

Una app que combina tecnologia i natura per a nens

Cerdanya
3741595d4a4e8a6ac169000c57cef259.jpg
Una nova app, Cerdanya Kids, que combina natura i tecnologia per als més petits de la casa és l’aplicació creada per Cerdanya Resort amb l’objectiu de fomentar el contacte amb el medi ambient en un món immers en les noves tecnologies, amb noves idees i reptes que hauran d’assolir els nens. Anar complint els reptes té recompensa, punts que es podran bescanviar per regals.

L’aplicació desafia als més petits amb un llistat: ‘50 reptes que tot nen ha d’assolir’ abans de fer-se gran. Fer botar una pedra plana en un llac més de dues vegades, anar a buscar bolets, fer un ninot de neu, una cursa de cargols i una cabana són alguns exemples de reptes amb els quals es desafia als marrecs. Per demostrar que s’han assolit, hauran de pujar una foto o vídeo a l’aplicació on posteriorment serà validada. Cada repte té les seves instruccions on es detalla el lloc on es pot realitzar l’activitat, l’època de l’any i si cal material. 
 
A mesura que es van aconseguint punts es poden bescanviar per regals. En arribar als 50 punts el nen obtindrà un premi del qual es podrà beneficiar tota la seva família, una nit en un Tipi, la tenda on vivien els indis, o Yurta amb sopar i esmorzar inclosos. Una experiència única en el mig de la natura, en contacte amb el medi ambient i animals i a prop de meravellosos llocs on poder gaudir tots plegats d’un entorn idíl•lic.
 

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.