Pànxing Cerdanya

24, maig del 2024

Search
Close this search box.

24, maig del 2024

Cultura – Cerdanya

Diada de Sant Jordi 2022

Cerdanya
annie-spratt-fDghTk7Typw-unsplash
Un any més, rebem amb tota la il·lusió del món una de les jornades més esperades pels catalans i catalanes: la Diada de Sant Jordi. Llibres i roses, roses i llibres, ompliran els carrers de pobles i viles per reprendre la normalitat en aquest dia tan estimat.

Dia de llegendes, de literatura, de roses i d’amor, la Diada de Sant Jordi és per a molts una de les jornades més especials de l’any. Aquell ambient festiu, amb aroma de primavera i bonança, ens omple el cos i l’ànim a mesura que passegem entre les parades de llibres i roses.

És dia de costums, de sortir d’hora al matí per aconseguir la rosa més fresca i radiant per aquella persona especial; de recórrer les paradetes cercant l’última i més recent novetat editorial, o el clàssic incombustible de la literatura que fa temps que volem llegir, però no acabem de trobar el moment per fer-ho. Sant Jordi és amor, pensar en les persones que més estimem i demostrar-los aquest afecte regalant el binomi protagonista d’aquesta jornada de país.

Així doncs, aprofitant que enguany la festa se celebra en cap de setmana, només ens queda encoratjar-vos a sortir al carrer i gaudir d’aquest preciós dia, de les seves activitats, de l’olor de flors i l’aroma de paper i tinta.

El Pànxing us desitja una feliç diada de Sant Jordi!

Si t’ha agradat llegir l’article Diada de Sant Jordi 2022, també et pot interessar llegir La capella sixtina cerdana a Talltorta.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.