Pànxing Cerdanya

20, maig del 2024

Search
Close this search box.

20, maig del 2024

Eco – Cerdanya

3 probiòtics per una bona salut

Cerdanya
probiotics
Una correcta salut intestinal és cabdal per gaudir d’una bona salut general. Uns grans aliats a l’hora de mantenir sans els intestins són els probiòtics. A continuació us en presentem tres que us aportaran tot allò necessari per gaudir d’una bona digestió i salut estomacal.

Quèfir

Aquesta beguda làctica mil·lenària té els seus orígens a les muntanyes del Caucas. De fet la paraula prové de la paraula turca keif que significa estar bé. S’obté de la fermentació de la llet i ens aporta al nostre organisme llevats i bacteris beneficiosos pels nostres intestins

Xucrut

Aquesta menja ens és més propera, concretament del centre d’Europa: d’Alemanya, l’Alsàcia, Polònia o Eslovàquia, i consisteix en fulles de col finament tallades i fermentades en aigua i sal. A més a més de les propietats probiòtiques, és una bona font de vitamina A i vitamina C, convertint-se en un gran antioxidant.

Té kombutxa

D’origen xinès, aquesta beguda fermentada de gust peculiar i cada vegada més present als supermercats, és una bona font d’elements antibacterians que ajuden a la inhibició de bacteris com l’helicobàcter pylori i aporta també propietats desintoxicants a l’organisme.

Si t’ha agradat llegir l’article 3 probiòtics per una bona salut, també et pot interessar llegir Fer el pas a la moda sostenible.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.