Pànxing Cerdanya

17, abril del 2024

Search
Close this search box.

17, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Ignasi Díaz de Tot Funciona

Cerdanya
imatge_Tot_Funciona
Des de l’aparició de la Covid, la manera com veiem i vivim casa nostra ha canviat en molts aspectes. Ens hem vist obligat a passar-hi més hores i en alguns casos, fins i tot, s’ha convertit en la nostra oficina o lloc de treball accidental. Aquesta situació ha fet que detectem mancances o detalls que no ens fan el pes que hem hagut de solucionar, sense comptar amb les avaries fruit d’aquest ús intensiu! Per donar resposta a totes aquestes necessitats comptem amb la feina de la gent de Tot Funciona. El seu nom no enganya, els tenim al nostre costat perquè tot funcioni a la perfecció. Per conèixer la seva tasca hem parlat amb l’Ignasi Diaz, soci fundador de l’empresa.

Com neix Tot Funciona? Quina història hi ha al darrere?

Tot Funciona neix el 2010, a l’agost. Després de realitzar un estudi de mercat i determinar que no hi havia masses empreses que es dediquessin a fer reformes integrals i oferissin tots els serveis parlant només amb una sola persona, vam decidir engegar aquest projecte. Així doncs, amb aquesta idea al cap, ser una empresa que aglutina tots els serveis en un sol lloc, neix Tot Funciona.

Una bona manera de simplificar un procés pesat

Això mateix. Ens trobàvem que molta de la gent que necessita fer reformes a casa seva és de fora. Vam veure que a l’hora de coordinar tot el personal implicat en el procés, els paletes, guixaires, pintors, electricistes, els costava molt. És un procés entretingut i farragós al final. Així doncs, parlant només amb nosaltres, poden controlar tot el procés de reforma amb una sola trucada. La nostra idea principal és facilitar al màxim la feina als clients i oferir un contacte molt més ràpid.

Així, quins serveis ofereix la vostra empresa?

Doncs com et comentava agrupem tots els professionals que estan involucrats en el procés de reforma d’un habitatge, sigui quina sigui l’actuació a fer. Començant pels paletes, els muntadors de pladur, electricistes, llauners, pintors, etc. Nosaltres fem les tasques de coordinació entre els diferents professionals perquè tot surti a la perfecció.

Serveis de manteniment oferits per Tot Funciona
Serveis de manteniment oferits per Tot Funciona

També oferiu un servei d’urgències. En què consisteix?

Les actuacions principals que englobem dins aquesta categoria d’emergències es corresponen a les actuacions de llauneria i electricitat, que són segurament les més urgents a solucionar. Si hi ha una fuita d’aigua en un bany o una derivació o curtcircuit elèctric a casa nostra, o no tenim llum, és primordial que se solucioni com més aviat millor. Disposem d’un telèfon on ens poden localitzar les vint-i-quatre hores i nosaltres acudirem de seguida al vostre domicili per solucionar els problemes que hi puguin haver.

Urgències i neteja a Tot Funciona
A Tot funciona trobarem serveis d’urgències per a qüestions que han de ser tractades amb rapidesa

Parla’m de com ha sigut l’evolució de l’empresa.

Doncs molt bona. Com tothom, hem tingut pics de feina i èpoques una mica més fluixes que altres, però ara hem assolit un punt d’equilibri. Al final és important trobar-lo per poder oferir un molt bon servei. En èpoques de molta feina havíem de dir que no a ofertes que ens arribaven, fet que tampoc ens agradava. Rebaixem una mica la càrrega de feina per poder donar aquest bon servei que sempre busquem.

I l’aparició de la Covid, com us ha afectat?

Al principi, realment, ens va afectar molt, sobretot moralment. Et passen moltes coses pel cap: ens tancaran? Què passarà? Després te n’adones, des del nostre punt de vista, que la nova situació ha propiciat que a les llars s’hagin de fer canvis. La gent passa més hores a casa, necessiten estar més còmodes i, per tant, han de fer obres de millora o adequació.

Transformen el garatge en una habitació més, o en un despatx, volen pintar les parets de les habitacions perquè no els acaba d’agradar com estan, adeqüen els lavabos, etc. Ens trobem que moltes cases de la comarca estan pensades per ser una segona residència, i en viure-hi tot l’any o més temps, necessiten unes prestacions que no tenen.

Reformes a Tot Funciona
Si tens una segona residencia, el servei de reformes de Tot Funciona l’adequarà i farà més còmode

De tot se n’ha de treure el costat positiu.

Exacte. A nosaltres ens ha anat bé en aquest sentit: molta gent ha decidit venir a viure a la Cerdanya, s’hi han empadronat o simplement han fet de la comarca el seu lloc de residència habitual. La Covid, al final, ens ha obligat a tots a reinventar-nos una mica.

En quin sentit ho heu fet?

A l’inici de l’aparició de la pandèmia, és cert que vam notar un descens de la feina, fruit dels moments d’incertesa que tots travessàvem. Per suplir aquesta manca de projectes, vam decidir engegar Comercial Ceretana Tot Funciona, a més a més de les reformes i el manteniment. En un principi es va dedicar a distribuir mascaretes i gels hidroalcohòlics, així com productes desinfectants. De mica en mica, ha anat evolucionant i ara també distribuïm productes de neteja tant industrials com domèstics.

Per acabar, com veus el futur de l’empresa?

El futur, avui en dia, és molt incert en tots els aspectes (riu). Crec que en l’apartat laboral que ens movem, sobretot pel que fa a les urgències i a les avaries, la feina sempre hi serà. D’imprevistos i de problemes que requereixen una ràpida solució sempre n’hi ha i n’hi haurà. Ara per ara és en l’àmbit que més ens estem especialitzant. La petita avaria sempre s’ha d’atendre i això és el que sempre trobarà la gent a Tot Funciona.

Font: Redacció

Si t’ha agradat llegir l’entrevista Fent costat a l’empresa local Entrevista a Tot Funciona, serveis de reparació i manteniment, també et pot interessar Entrevista a Jordi Ventura i a Guillem Crispí de Pertot.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.