Pànxing Cerdanya

28, maig del 2024

Search
Close this search box.

28, maig del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a Simone Leenders, responsable de màrqueting del Cerdanya Ecoresort

Cerdanya
ecoresort simone
"Al Cerdanya Ecoresort ens movem i treballem al voltant de tres pilars fonamentals que són la natura, la salut i la consciència"

Els mesos de pandèmia que hauríem volgut no haver de viure han suposat un moment de pausa momentània que ens ha permès a molts trobar el moment per repensar i madurar idees que feia temps que ens rondaven pel cap. I si algú ens sap de canvis i d’implementació d’aquests, ha de ser per força el Cerdanya Ecoresort, que amb el pas del temps ha evolucionat fins a convertir-se en el que és: una destinació vacacional i de salut de referència a la Cerdanya, amb tot un món per oferir. Hem parlat amb la Simone Leenders, la responsable de màrqueting, per conèixer les modificacions que ha experimentat l’establiment.

Què ha suposat per a vosaltres la pandèmia?

Evidentment, vam notar moltíssim la davallada de públic. Al principi de la temporada ens nodrim de turistes holandesos, alemanys i francesos, i de fet, en van poder venir alguns, però ni de bon tros tots els que tenien reserva. El públic majoritari va ser català. Finalment, el tancament nadalenc ens va fer molt mal.

Però alhora ha suposat una oportunitat per fer canvis.

Abans que s’instaurés la pandèmia ja feia algun temps que donàvem voltes a fer canvis en la nostra filosofia i en les nostres instal·lacions perquè estiguessin d’acord amb la nostra manera de pensar. La pandèmia va suposar el moment perfecte per impulsar i implementar aquests canvis. Una de les grans millores va ser renovar totalment la saleta i la recepció, així com les habitacions, aprofitant que havíem de canviar la teulada. Com a principal novetat trobem els nous estudis, espais hipoal·lergògens pensats per a fer estades de mitja-llarga durada, amb totes les comoditats tant per a treballar com per a gaudir d’un retir de salut i descans.

No tots els canvis són físics, però.

tims anys ja s’havia anat cuinant. Al Cerdanya Ecoresort ens movem i treballem al voltant de tres pilars fonamentals que són la natura, la salut i la consciència. Com a establiment volem connectar els nostres clients i els nostres treballadors amb la natura. Tots els serveis i activitats que oferim estan estretament lligats a l’aire lliure, a la terra, donant un valor afegit a tot allò que passa a les nostres instal·lacions. La salut és un punt cabdal, present en l’alimentació que oferim, les activitats a l’aire lliure, les nostres zones d’exercici, etc. I la consciència la transmetem en tots els detalls que podem: en la utilització de diferents materials, l’elevadíssima presència de les energies renovables al resort, la temàtica de les activitats, etc. Aspectes que exteriorment costen d’apreciar però que valorem molt.

Estudi del Cerdanya Ecoresort

Aquesta modificació de la vostra filosofia, però, és la culminació d’un procés que va començar fa temps.

El 2017 vam engegar els horts de permacultura, una pràctica d’agricultura sostenible que va més enllà del fet de treure’n profit de la terra i que incorpora aspectes com l’ecologia, els cultius ecològics, l’ètica o l’ensenyament pedagògic. Juntament amb les pomeres i pereres que tenim, gairebé tot el que els nostres restaurants necessiten prové dels nostres conreus. La nostra filosofia, de fet, es pot comparar amb la permacultura dels nostres horts: els clients no només gaudeixen d’una activitat que els és plaent, sinó que a cada cosa que fan a casa nostra, sigui l’allotjament, siguin els àpats o les activitats, tinguin un “plus”, un valor ecològic i de conscienciació que va més enllà del mateix gaudi, però que al mateix temps en forma part.

horts ecoresort
Horts del Cerdanya Ecoresort

El pas a la denominació “resort” ja va suposar un canvi pel que fa a la manera d’entendre l’oci i el turisme al nostre establiment. Vam esdevenir un lloc molt familiar, amb un grandíssim nombre d’activitats i amb una afluència de clients altíssima. La pandèmia ens ha acabat de fer veure que realment no era això el que buscàvem. La nostra voluntat de ser és que el Cerdanya Ecoresort sigui un lloc totalment connectat a la natura, amb tranquil·litat, però sense renunciar a cap activitats ni servei dels que tant agraden als nostres clients.

Activitats que també reflecteixen aquest pensament nou.

Comptem amb activitats d’aventura, de natura, de salut, gastronòmiques i d’altres que estan pensades per un públic més familiar o infantil. I sí, totes elles s’emmarquen en aquesta idea dels tres pilars que volem transmetre. Actualment comptem amb moltíssimes activitats, que es poden consultar i reservar directament al nostre web. Podem destacar les relacionades amb la salut física i emocional, com poden ser les sessions de mindfulness i intel·ligència emocional, ambdues promotores d’hàbits saludables i sostenibles, o els banys de bosc, per reconnectar amb la natura i guarir el nostre cos. En un futur pròxim, els clients podran gaudir del Medical Wellness, un espai de salut integral per a sanar i cuidar cos i ment.

Si t’ha agradat llegir l’entrevista a Simone Leenders, responsable de màrqueting del Cerdanya Ecoresort, també et pot interessar llegir l’entrevista a Martín Pérez, responsable del Cerdanya Music Festival.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.