Pànxing Cerdanya

18, abril del 2024

Search
Close this search box.

18, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a Núria Bonet dels restaurants Ca la Núria

Cerdanya
núria
"Som un restaurant de cuina tradicional, però que ha evolucionat i ha innovat per adaptar-se"

Ara que tenim el Nadal a tocar, amb les seves celebracions amb la família, amics i aquelles persones a qui més estimem, els àpats dels dies més especials tenen molta importància.

Per sort, a la Cerdanya tenim opcions gatronòmiques per a tots els gustos, i una d’elles és Ca la Núria. Hem parlat amb la Núria perquè ens expliqui la història que hi ha al darrere dels restaurants, i què ofereixen durant aquestes festes de Nadal.

1. Com neix el projecte de Ca la Núria? Quina ha estat la seva progressió des dels seus inicis?

Ca la Núria va néixer quan jo vaig tornar a la comarca després d’haver estat deu anys fora. Vaig voler crear el primer restaurant de Bellver, un restaurant petitet, portat per només dues persones.

Des del principi que ens va anar força bé. Fèiem una cuina diferent del què hi havia, una mica més elaborada, i vam tenir la sort que va agradar molt i això és el què ens ha permès anar creixent. Al cap de cinc anys vam obrir un altre restaurant a Puigcerdà, i a dia d’avui som ja nou persones. Estem molt contents!

núria

2. Quin diries que és el vostre pla estrella?

Nosaltres som un restaurant de cuina tradicional, però que ha evolucionat i ha innovat per adaptar-se. Fem ús de diferents tècniques que ens ajuden al fet que els resultats del producte siguin molt millor.

En ser cuina tradicional, tenim diversos plats estrella! La costella de porc cuita a baixa temperatura (boníssima!), la terrina de xai de Bellver, el xai rostit amb fruits secs o els raviolis. Tots ells són molt i molt bons!

3. Com encareu les festes de Nadal?

Si no passa res de nou que ho pugui canviar tot, les intentem encarar molt bé i amb moltes ganes! Esperem treballar moltíssim.

Les èpoques de Nadal són de les èpoques més fortes, en termes de turisme, que tenim aquí a la Cerdanya, molta gent puja cap aquí a la comarca, i per la que ens dediquem a les activitats turístiques, és molt bo.

4. Quin menú o menús especials oferireu durant les festes d’enguany?

Oferim menús especials, sobretot per emportar perquè funciona molt bé. És una manera de degustar el mateix que menjaries al restaurant, però amb la comoditat d’estar a casa.

Sempre tenim una carta penjada al web, però per aquestes festes estem oferint diferents menús per cada dia especial. Un menú pel 24 a la nit, un pel dia de Nadal amb escudella i pollastre de pagès amb prunes, un menú pel dia de Sant Esteve amb canelons o suquet de rap, i també per fi d’any, intentem ofeir un menú de festa, amb tres o quatre aperitius, un entrant, un peix, una carn i unes postres.

5. Com veus el futur de Ca la Núria?

El veig molt bé, la veritat!

Tenim un projecte nou que esperem que pugui veure la llum d’aquí poc. El nostre objectiu principal és poder anar creixent, i d’aquesta manera anar treballant millor i poder seguir oferint el nostre producte i cuina tradicional.

Si t’ha agradat llegir l’entrevista a Núria Bonet dels restaurants Ca la Núria, també et pot interessar llegir lEntrevista a Anna Civit de Rucs i Aventures.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.