Pànxing Cerdanya

24, abril del 2024

Search
Close this search box.

24, abril del 2024

Entrevistes – Cerdanya

Entrevista a Javier Costa de Meroil

Cerdanya
Puigcerdà_004
“Ens fa diferents la nostra vocació d'excel·lència a fer les coses ben fetes i a adaptar-nos al màxim a les necessitats del client”

Cada vegada li donem més importància al comerç de proximitat. La Cerdanya és una comarca excel·lent per a recolzar aquest tipus de comerços, hi ha establiments de totes les categories, fins i tot estacions de servei.

Hem parlat amb Javier Costa, el Director Comercial de Meroil perquè ens expliqui la història que hi ha al darrere d’aquesta empresa catalana, i què ofereixen d’especial ara a l’hivern.

meroil
Javier Costa, Director Comercial de Meroil

1. Quina història hi ha darrere de Meroil?

Meroil es va fundar l’any 1993, arran de l’entrada d’Espanya en la Comunitat Econòmica Europea (CEE) com a operador petrolífer, amb l’objectiu de subministrar combustibles i productes relacionats, a Estacions de Servei, Distribuïdors, Indústria i el Sector Agrari.

La nostra activitat divideix en tres grans línies de negoci:

  • Comercialització de combustible a Clients (Estacions de Servei, Distribuïdors de Gasoil a domicili i Grans Clients Finals).
  • Xarxa d’Estacions de Servei pròpies.
  • Lloguer de capacitat d’Emmagatzematge a tercers en la seva Terminal Logística del Port del Barcelona:1.000.000 M3.
  • El producte es comercialitza des de les facilitats logístiques de càrrega (TERMINALS) a Bilbao, Cartagena, Còrdova, Corunya, Madrid, Huelva, Sevilla, València, Vigo, Saragossa, i a més des de la nostra gran Terminal pròpia a Barcelona cosa que ens permet assegurar el subministrament en qualsevol punt del territori espanyol.

Apostem per la recerca i desenvolupament de nous productes que s’adaptin a les necessitats dels nostres clients i siguin més respectuosos amb el medi ambient, comercialitzant Biodièsel, Bioetanol, Adblue , GLP i constantment avançant en el desenvolupament de nous productes i serveis.

2. Quant fa que sou presents a la Cerdanya? Per què vau decidir ser-hi presents?

A la Cerdanya som presents de des de 1998. Vam decidir continuar la nostra expansió de la xarxa per la Cerdanya per una clara vocació d’oferir els nostres serveis i productes als residents d’una de les comarques més emblemàtiques de Catalunya.

3. Què trobarem quan visitem una de les estacions de servei Meroil?

  • Una àmplia gamma de carburants de màxima qualitat amb protecció del motor i òptim rendiment a un preu molt competitiu.

  • Servei de Gasoilper a calefacció a domicili.

  • Tota una gamma de productes de neteja, lubrificants sintètics i minerals amb un alt nivell de qualitat.

  • Meroil Puigcerdà disposem de modernes instal·lacions per a la cura integral de tota mena de vehicles, tant per la rentada exterior com per l’interior. Disposem de rentada automàtica i manual d’alta pressió.

Conscients de la cura del medi ambient estem instal·lant recicladors d’aigua per a una millor sostenibilitat del planeta. 

  • Botiga: Hem dissenyat les nostres botigues perquè les compres siguin còmodes, ràpides i es trobin en elles tot el necessari per a continuar el camí.

  • Personal molt amable i servicial.

4. Quines opcions i solucions oferiu per al client? Alguna d’específica de cara l’hivern?

El client té a la seva disposició una targeta de punts i el que és professional una targeta de transport. 

De cara a l’hivern oferim el nostre professional servei de gasoil a domicili, amb 2 camions per a adaptar-nos a les diferents necessitats dels nostres clients.

5. Què us fa diferents de les altres estacions de servei?

Ens fa diferents la nostra vocació d’excel·lència a fer les coses ben fetes i a adaptar-nos al màxim a les necessitats del client. Busquem que el client, a l’hora de proveir-se o utilitzar algun dels nostres serveis, se senti molt bé i vulgui repetir l’experiència.

A més estem molt orgullosos de no pertànyer a cap grup internacional, som una empresa d’aquí amb gent d’aquí que hem construït una empresa molt gran amb molt esforç per competir amb els millors. Som comerç de proximitat!

6. Cap a on avança el futur dels carburants?

Els carburants segueixen i continuaran sent durant molts anys un dels nostres companys de viatge per la seva comoditat i autonomia. Els cotxes cada vegada són més eficients i amb els additius que incorporen redueixen l’emissió de partícules contaminants a l’atmosfera.

Si t’ha agradat llegir l’entrevista a Javier Costa de Meroil, també et pot interessar llegir l’Entrevista a Núria Bonet dels restaurants Ca la Núria.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.