Pànxing Cerdanya

9, juny del 2023

9, juny del 2023

Esports – Cerdanya

La 3 Nacions by BWT serà la primera marxa cicloturista en implementar l’ús d’energia renovable

Cerdanya
marxa
La marxa se celebrarà el pròxim 11 de juny i ja compta amb 1600 participants inscrits d'un total de 2500 places disponibles.

Un any més, amb el juny a la cantonada, la prova ciclista més emblemàtica de la Cerdanya torna amb una gran novetat. La 42a edició de la Marxa 3 Nacions by BTW serà la primera i única marxa cicloturista en implementar energia sostenible i renovable a través de la col·laboració amb l’empresa Solideo, líder en el sector de les renovables.

En paraules de l’il·lustre organitzador cerdà de la marca, José Antonio Hermida, “és un orgull poder dir que som pioners a Espanya i que en farem parlar molt, ja que estem obrint un nou camí als esdeveniments esportius per continuar pensant en el medi ambient en un futur”.

Durant el desenvolupament de la marxa, es muntarà una instal·lació que comptarà amb 30 mòduls fotovoltaics de 400 WP cada un, i que s’estima que produirà un consum diari de 52,42 kWh i de la qual s’obtindrà un 100% d’autoconsum amb un 4% d’energia com a excedent, que s’injectarà al poliesportiu de Puigcerdà.

Pel que fa a l’empresa energètica, el cofundador i conseller delegat de Solideo, Rafael Reyes, explica que la 3 Nacions i la seva empresa “comparteixen molts valors, com la cultura de l’esforç, el creixement orgànic i l’estima i passió per la natura i l’esport”.

Gràcies a aquesta unió i a la col·locació de plaques solars en la implementació de mètodes energètics, es fomenta la petjada verda per tal de reduir l’impacte mediambiental dins la 3 Nacions.

Si t’ha agradat llegir la notícia La 3 Nacions by BWT serà la primera marxa cicloturista en implementar l’ús d’energia renovable, també et pot interessar llegir La Cavalls del Vent celebra 20 anys i enceta temporada.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.