Pànxing Cerdanya

2, març del 2024

Search
Close this search box.

2, març del 2024

Esports – Cerdanya

La 7a Alp-Cerdanya Cycle Tour supera els 500 inscrits

Cerdanya
alp

La 7a edició de la #CicloExperiència dels Pirineus, l’Alp-Cerdanya Cycle Tour, ja compta amb més de 500 inscrits per a la marxa que se celebrarà el diumenge 24 de juliol.

Tots tenen ja assegurat el maillot commemoratiu de l’Alp-Cerdanya Cycle Tour 2022, que està inclòs per a tots els participants a la bossa del corredor amb la inscripció. A més, han gaudit d’un preu reduït que es mantindrà fins a arribar als 600 dorsals, moment en què hi haurà menys bonificació.

Com a inscrits, a més, ja poden participar en les diferents promocions i sortejos que es duen a terme als perfils oficials de l’Alp-Cerdanya Cycle Tour a les xarxes socials.

Opció de completar l’equipació

La novetat d’aquesta edició és que a més del mallot, inclòs a la inscripció, els participants podran adquirir peces complementàries amb el disseny commemoratiu de l’Alp-Cerdanya Cycle Tour per completar l’equipació.

alp

També amb la màxima qualitat oferta per Inverse, a través de la web oficial de la marxa, els participants podran adquirir una armilla i un culot ciclista personalitzats a joc amb el maillot edició 2022.

Inscricpió en marxa

Les inscripcions per a la marxa estan a disposició dels cicloturistes, que com és habitual, tenen tres rutes a triar: Sport 89 km (1.267 D+), Medial 145 km (2.637 D+) i Endurance 185 km (3.635 D+), de manera que cada ciclista pot formar part d’aquesta experiència ciclista en funció dels seus objectius i característiques.

Si t’ha agradat llegir la notícia La 7a Alp-Cerdanya Cycle Tour supera els 500 inscrits, també et pot interessar llegir La marxa cicloturista Alp – Cerdanya Cycle Tour arriba a la seva setena edició.

Compartir:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Newsletter Pànxing

Subscriu-te per rebre per correu el butlletí gratuït de Pànxing.net​

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Sigues el primer a tindre la revista a les teves mans.

Rep les últimes notícies

Subscriu-te
al nostre butlletí

Newsletter General

T'enviem la revista

El Pànxing Maresme al teu WhatsApp

Envia ALTA al 657 918 961 o clica següent botó.